Κυκλοφόρησε το νέο animation βίντεο των Beatles, «Here, There and Everywhere»

Ένα νέο επίσημο βίντεο κυκλοφόρησε για το Here, There and Everywhere των Beatles. 

Το κομμάτι προέρχεται από την πρόσφατη μιξαρισμένη ειδική έκδοση του κλασικού άλμπουμ του 1966 Revolver του συγκροτήματος, το οποίο επανεκδόθηκε τον Νοέμβριο.

Το animation βίντεο, το οποίο φτιάχτηκε από την Trunk Animation και σκηνοθέτησε ο Rok Predin, απεικονίζει το συγκρότημα καθώς ταξιδεύει στον κόσμο.

«Ακολουθήστε το συγκρότημα στην περιοδεία, καθώς ταξιδεύουν από πόλεις και ξενοδοχεία σε δρόμους και συναυλίες, αντιμετωπίζοντας δημοσιογράφους και παπαράτσι, έχοντας μόνο ο ένας τον άλλο να βασιστούν», είπε ο Richard Barnett των Trunk Animation σε μια δήλωση σχετικά με το βίντεο. «Μια μαγική χορεύτρια τους ακολουθεί, η οποία αντιπροσωπεύει την έμπνευση και τη δημιουργική ελευθερία».

Το Here, There and Everywhere είναι συνέχεια των δύο animation βίντεο του Taxman και του I’m Only Sleeping που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν από το άλμπουμ Revolver. Η επανέκδοση του άλμπουμ περιελάμβανε νέες μίξεις και των 14 αυθεντικών κομματιών, υπό την επίβλεψη του Giles Martin, γιου του αρχικού παραγωγού George.

Μιλώντας πρόσφατα στο NME, ο Giles είχε να πει το εξής για το Here, There and Everywhere. «Το θέμα με αυτό το τραγούδι είναι ότι μπορεί να αγνοηθεί – είναι σαν να ήταν πάντα εδώ, σαν ένα πρότυπο. Ήταν επίσης το αγαπημένο τραγούδι του μπαμπά μου και είναι ένα από τα αγαπημένα τραγούδια του Paul. Ο Paul μιλά για ένα παλιό τραγούδι το Anything Goes του Cole Porter ως επιρροή για αυτό».

Το τραγούδι διασκευάστηκε επίσης τον Ιούνιο από τον Elvis Costello, ο οποίος έπαιξε το κομμάτι ως φόρο τιμής με την ευκαιρία των 80ων γενεθλίων του Paul McCartney.

Η super deluxe έκδοση της επανέκδοσης Revolver περιελάμβανε επίσης 28 πρώιμες λήψεις από τις ηχογραφήσεις και τρία home demos, καθώς και το single Paperback Writer. Το άλμπουμ έχασε οριακά την πρώτη θέση στο UK Albums Chart τον Νοέμβριο από το Midnights της Taylor Swift.

Την περασμένη εβδομάδα , ο Paul McCartney κυκλοφόρησε ένα νέο σετ βινυλίου, το The 7 Singles. Περιορισμένη σε μόλις 3000 αντίτυπα, η συλλογή είναι μια προσωπική επιλογή σινγκλ από όλη την καριέρα του, με συνολικά 163 κομμάτια που καλύπτουν πάνω από 10 ώρες μουσικής.

Ο McCartney έγινε ο γηραιότερος μουσικός που εμφανίστηκε ως headliner στο φεστιβάλ του Glastonbury, παίζοντας ένα σετ που περιλάμβανε guest εμφανίσεις από τον Bruce Springsteen και τον Dave Grohl.

Video Url