Το ‘Please Come Home For Christmas’ διασκευάζουν οι Offspring για τις γιορτές

Wikimedia Commons / Mr. Rossi

Το συγκρότημα είχε διασκευάσει το 2020 το Christmas (Baby Please Come Home).

Οι The Offspring πραγματοποιούν περιοδεία αυτές τις μέρες σε στάδια σε όλο τον Καναδά, αλλά το γκρουπ βρήκε λίγο χρόνο για να ηχογραφήσει μια νέα διασκευή λίγο πριν από την περίοδο των διακοπών. Όπως είχαν κάνει και παλιότερα όταν διασκεύασαν το Christmas (Baby Please Come Home) το 2020, ο Dexter Holland, ο Noodles και η υπόλοιπη παρέα μοιράστηκαν αυτήν την εκδοχή του Please Come Home for Christmas. 

«Πάντα αγαπούσαμε την κλασική εκδοχή του Charles Brown και πιστεύουμε ότι πραγματικά υποτιμάται», είπε ο Holland σε μια δήλωσή του. «Σκεφτήκαμε ότι θα ήταν η τέλεια συνέχεια του Christmas (Baby Please Come Home)».

Πριν από την τωρίνή τους περιοδεία, οι The Offspring μοιράστηκαν στο Instagram τις εμπειρίες τους από το στούντιο καθώς εργάζονταν πάνω σε νέα μουσική.

 

Πέρυσι, οι The Offspring κυκλοφόρησαν το Let the Bad Times Roll, το 10ο στούντιο άλμπουμ τους. «Έπρεπε να είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτόν τον δίσκο και για οποιονδήποτε λόγο δεν ήταν μέχρι τώρα», είπε ο Holland. «Το σημείο που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή στον κόσμο είναι απλώς μια συνεχή επίθεση κακών ειδήσεων και κακών πραγμάτων. Το Bad Times Roll ακούγεται σαν μια αντίδραση των ανθρώπων που λένε, «Bring it on! What else you got?»

Video Url