Με 'κιθαριά' στο κεφάλι απωθήθηκε σαλταδόρος σε live των Black Crowes

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη σε μια πρόσφατη συναυλία του αμερικάνικου ροκ συγκροτήματος Black Crowes. Ένας άντρας από το κοινό κατάφερε, χωρίς να τον εμποδίσει κανείς, να ανέβει στην σκηνή την ώρα που το συγκρότημα έπαιζε live.

Όπως επισημαίνει το μουσικό site Metal Injection, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος στη Μελβούρνη της Αυστραλίας αυτό το Σαββατοκύριακο. Καθώς οι αδερφοί Robinson έπαιζαν το κομμάτι Stare It Cold, ένας άντρας όρμησε στη σκηνή κινούμενος απειλητικά προς το σημείο όπου βρισκόταν ο μπασίστας Steve Pipien. Η ασφάλεια του συναυλιακού χώρου επενέβη άμεσα και προσπάθησε να κατεβάσει τον άνδρα από τη σκηνή. Ο άνδρας κατάφερε παρ’ όλα αυτά να απελευθερωθεί και σε αυτό το σημείο ο Rich Robinson σήκωσε την κιθάρα του και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο στήθος. Ο Chris Robinson επίσης δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και με την βοήθεια της βάσης από το μικρόφωνο προσπάθησε να τον πετάξει από την σκηνή. Ευτυχώς για τον σαλταδόρο, απωθήθηκε από τη σκηνή πριν το περιστατικό κλιμακωθεί περαιτέρω και χωρίς κανένας να τραυματισθεί.

Οι Black Crowes συνέχισαν τη συναυλία χωρίς άλλα επεισόδια, αλλά το συμβάν σηματοδοτεί μόνο το τελευταίο παράδειγμα σε μια ανησυχητική τάση. Παρόμοια περιστατικά με θαυμαστές που ορμούν στη σκηνή έχουν συμβεί στις συναυλίες των Rage Against the Machine, του Lil Uzi Vert και των Show Me the Body τους τελευταίους μήνες. 

Video Url