Helping Hands: Ζωντανά σε streaming η φιλανθρωπική συναυλία των Metallica

Wikimedia Commons / DallasFletcher

Οι Greta Van Fleet θα ανοίξουν το σόου, με τον Jimmy Kimmel να είναι οικοδεσπότης της βραδιάς.

Οι Metallica ανακοίνωσαν ότι η φιλανθρωπική συναυλία τους Helping Hands στις 16 Δεκεμβρίου θα μεταδοθεί μέσω Paramount+, Pluto TV και YouTube.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες και περιλαμβάνει επίσης φιλανθρωπική δημοπρασία. Μαζί με την ανακοίνωση του event, το συγκρότημα αποκάλυψε επίσης ότι οι Greta Van Fleet θα παίξουν το εναρκτήριο σετ και ο Jimmy Kimmel θα είναι ο παρουσιαστής για τις εκδηλώσεις της βραδιάς.

 «Ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα του All Within My Hands στο τελευταίο μας σόου της χρονιάς, τη συναυλία και τη δημοπρασία Helping Hands στο Microsoft Theatre στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που βγαίνουμε στη σκηνή προς όφελος του ιδρύματος, αλλά η πρώτη φορά που θα μεταδοθεί ζωντανά με πλήρες κοινό, χάρη στους φίλους μας στο Paramount+.
Έχουμε επίσης την τιμή να ανακοινώσουμε ότι ο Jimmy Kimmel θα είναι μαζί μας για να φιλοξενήσει την συναυλία! Φροντίστε να συντονιστείτε νωρίς, καθώς όλα ξεκινούν στις 5:30 μ.μ. ζωντανά στο Paramount+ και ταυτόχρονη μετάδοση στο κανάλι του Pluto και του MTV στο YouTube. Μη χάσετε τους ειδικούς καλεσμένους και τις παρουσιάσεις, το σετ των Greta Van Fleet και μερικές εκπλήξεις πριν βγούμε στη σκηνή.

Θα έχουμε επίσης μερικά εκπληκτικά αντικείμενα και εμπειρίες που θα δημοπρατηθούν από τις 5 Δεκεμβρίου προς όφελος του ιδρύματος, με το 100% των εσόδων των εισιτηρίων και της δημοπρασίας να πηγαίνουν απευθείας σε όσους έχουν ανάγκη. Ιδρύθηκε το 2017, το All Within My Hands συνεργάζεται με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση της επισιτιστικής κρίσης, την παροχή χρημάτων σε περιοχές φυσικών καταστροφών και την υποστήριξη της εκπαίδευσης με το πρωτοποριακό πρόγραμμα Metallica Scholars, που διανύει τώρα τον τέταρτο χρόνο του.

Το streaming έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5:30 μ.μ.  Για όσους θέλουν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως, τα εισιτήρια διατίθενται μέσω του ιστότοπου του Microsoft Theater».

Όσων αφορά στους Greta Van Fleet, το συγκρότημα προέρχονται από το Μίσιγκαν και δημιουργήθηκαν το 2012. Αποτελούνται από τα αδέρφια Kiszka με τον Josh στα φωνητικά, τον Jake στην κιθάρα και τον Sam στο μπάσο και στα πλήκτρα. Επίσης, ο Danny Wagner είναι στα ντραμς. Υπέγραψαν με τη Lava Records τον Μάρτιο του 2017 και ένα μήνα αργότερα κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους EP, Black Smoke Rising. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμς. Το Anthem of the Peaceful Army το 2018 και το The Battle at Garden's Gate πέρσι.

Wikimedia Commons / Troy Larson