Ο Nikki Sixx των Mötley Crüe τόλμησε να προσβάλει την Taylor Swift. Οργή από τους θαυμαστές της.

Copyright Instagram @nikkisixxpixx @taylorswift

Και όμως το τόλμησε. Ο Nikki Sixx έκαν το λάθος να προσβάλει την πανίσχυρη Taylor Swift και ήρθε αντιμέτωπος με την οργισμένη απάντηση των θαυμαστών της, γνωστών και ως Swifties.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο μπασίστας των Mötley Crüe έγραψε στο Twitter: «Είμαι μόνο εγώ ή η Taylor Swift φαίνεται πάντα ότι της αρέσει να γκρινιάζει για κάτι καινούργιο, κάθε φορά που κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ;»

Φαίνεται ότι ο Sixx αναφέρεται στη μεγάλη φασαρία γύρω από το φιάσκο του Ticketmaster που άφησε εκατομμύρια Swifties να περιμένουν ατελείωτες ώρες μπροστά στους υπολογιστές τους, για να βρεθούν τελικά χωρίς εισιτήρια για την επερχόμενη περιοδεία της το 2023.

Σε μια δήλωσή της, η Taylor Swift έγραψε: «Είναι πραγματικά εκπληκτικό που 2,4 εκατομμύρια άνθρωποι πήραν εισιτήρια, αλλά με εξοργίζει πραγματικά που πολλοί από αυτούς αισθάνονται ότι πέρασαν τα πάνδεινα για να τα αποκτήσουν». Το Ticketmaster αργότερα ζήτησε συγγνώμη.

Σύντομα ακολούθησε η οργή των Swifties και πολλών από τους θαυμαστές των Mötley Crüe, με απαντήσεις όπως: «Είμαι μόνο εγώ ή οι Mötley Crüe φαίνονται περισσότερο σαν ένα συγκρότημα γεμάτο ξεβρασμένους ηλικιωμένους που θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί πριν από δεκαετίες και τώρα θέλεις να γκρινιάζω για τον μεγαλύτερο ίσως καλλιτέχνη της σύγχρονης εποχής; LOL είσαι ένα ΑΝΕΚΔΟΤΟ».

Ένας άλλος Swiftie έγραψε, «Γκρινιάζει ή υπερασπίζεται τον εαυτό της; Νομίζω ότι όλοι οι μεγάλοι καλλιτέχνες στη συναυλιακή business πρέπει να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν στην επίλυση των προβλημάτων με το Ticketmaster. Εάν η ζωντανή μουσική συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, οι θαυμαστές θα αρχίσουν να ξοδεύουν τα χρήματά τους αλλού. Ξεφεύγει από τον έλεγχο. Δείτε την κινηματογραφική business».

«Είσαι τόσο ψεύτικος σε αυτό», έγραψε κάποιος άλλος fan με μια φωτογραφία του Sixx να ποζάρει με τη Swift σε ένα γκαλά βραβείων.

Μερικές απαντήσεις κατηγόρησαν ακόμη και τον Sixx για μισογυνισμό επισυνάπτοντας τη λέξη «γκρίνια» στη Swift, λέγοντας, «Ουάου!! Ως θαυμαστής και των δύο σας, είμαι απογοητευμένος μαζί σας. Τι μισογυνιστικό, ανενημέρωτο σχόλιο. Και ναι είσαι μόνο εσύ!!!»

Η περιοδεία Eras της Taylor Swift στη Βόρεια Αμερική  ξεκινά στα μέσα Μαρτίου και διαρκεί μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Οι Mötley Crüe, εν τω μεταξύ, κάνουν την περιοδεία τους με τους Def Leppard στο εξωτερικό το 2023, με ημερομηνίες να ξεκινούν τον Φεβρουάριο.