Ο Jack White μοιράζεται το live βίντεο του Seven Nation Army από τη συναυλία στο Soho και ανακοινώνει νέο live άλμπουμ

Copyright @Instagram officialjackwhite

Ο Jack White ανακοίνωσε ένα νέο live άλμπουμ από την συναυλία του 2021 στην ταράτσα του Third Man Records στο Soho του Λονδίνου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Jack White εκπλήσσοντας του πάντες έπαιξε live στην ταράτσα του γνωστού άγγλου καλλιτέχνη Damien Hirst στο Λονδίνο για να γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος Third Man Records.

Τώρα, αφού τα δύο σόλο άλμπουμ του 2022 - Fear Of The Dawn και Entering Heaven Alive - ονομάστηκαν Άλμπουμ της Χρονιάς από την αλυσίδα δισκοπωλείων Rough Trade, ο White κυκλοφόρησε το πλήρες σετ της συναυλίας στο Soho ως live άλμπουμ σε βινύλιο.

Το μπόνους LP, Live From Marshall Street κυκλοφορεί μαζί με τα δύο σόλο άλμπουμ σε ένα σετ τριπλού συλλεκτικού βινυλίου.

Στη συναυλία, ο Jack White άνοιξε με το κομμάτι Dead Leaves On The Dirty Ground των White Stripes, συνεχίζοντας με το Lazarretto και πολλά άλλα από όλη την καριέρα του, όπως επίσης διασκευάζοντας το κομμάτι των Raconteurs, Steady As She Goes.

Σχετικά με το περιβάλλον της συναυλίας, πρόσθεσε: «Θέλω να παίξω ένα τραγούδι σε όλους τους γείτονες που αναστατώνουμε τώρα, στους γείτονες με τους οποίους πρόκειται να γίνουμε φίλοι τώρα και στον Damien Hirst που μας άφησε να χρησιμοποιήσουμε το μπαλκόνι του». Στη συνέχεια ερμήνευσε το κομμάτι των White Stripes, We Are Gonna Be Friends πριν τελειώσει με το Seven Nation Army.

Πριν από την ερμηνεία του στην ταράτσα, ο White έπαιξε στο υπόγειο του ίδιου μαγαζιού, όπου επέλεξε κομμάτια των White Stripes όπως τα Hello Operator, Why Can't You Be Nicer To Me και Icky Thump καθώς και σόλο τραγούδια όπως τα Sixteen Saltines, What's Done Is Done και Love Interruption.

Κατά τα άλλα, ο White αναμένεται να εμφανιστεί στη νέα ταινία του Martin Scorsese, Killers Of The Flower Moon. Το Killers of the Flower Moon, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Robert De Niro και ο Leonardo DiCaprio, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του David Grann. Το γουέστερν - το πρώτο του Scorsese - θα ερευνήσει τις δολοφονίες των ιθαγενών Osage στην Οκλαχόμα του 1920, όπου ανακαλύφθηκαν κοιτάσματα πετρελαίου. 

Οι προηγούμενοι ρόλοι του White περιλαμβάνουν τον Elvis Presley στο Walk Hard: The Dewey Cox Story, μαζί με μια εμφάνιση στην πολεμική ταινία εποχής του Anthony Minghella του 2003, Cold Mountain.

Video Url

 

Video Url