YUNGBLUD - Tissues

Ξεκινήσαμε, αν όχι με Elvis, τουλάχιστον με Beatles και φτάσαμε στον Yungblud δεν είναι και άσχημα, θα είναι Νο 1 για δεύτερη φορά την Παρασκευή στην Αγγλία.

Ο Yungblud μοιράστηκε το επίσημο μουσικό βίντεο για το τελευταίο του single του «Tissues» \

Κυκλοφόρησε την Τρίτη (30 Αυγούστου), το τραγούδι βλέπει τον καλλιτέχνη των Doncaster – πραγματικό όνομα Dominic Harrison – να κάνει δείγματα του κλασικού κομματιού των The Cure «Close To Me». Το 'Tissues' εμφανίζεται στο ομότιτλο τρίτο άλμπουμ του Yungblud , το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτεμβρίου.

Στα συνοδευτικά γραφικά του τραγουδιού, βρίσκουμε τον Χάρισον να χορεύει επί σκηνής σε ένα θέατρο γεμάτο πάρτι που έχουν παγώσει στο χρόνο. Έπειτα, κάνει κινήσεις μπροστά σε ένα σκηνικό στολισμένο με την καρδιά του που εμφανίζει τους στίχους του τραγουδιού.

Αργότερα, δίνει σε έναν από τους ακίνητους καλεσμένους ένα προφυλακτικό και παίρνει ένα ηλίανθο από το χέρι ενός άλλου. Αφού εμφανιστεί στην οθόνη ένα μήνυμα που λέει «Η αγάπη σε κάνει να κινείσαι», οι παρευρισκόμενοι τελικά ζωντανεύουν. Ο Yungblud, εν τω μεταξύ, εξαπολύει μια χορογραφημένη ρουτίνα μαζί με μια ομάδα χορευτών.

Μιλώντας για το κλιπ, ο Harrison εξήγησε: «Αυτή είναι μια νέα εποχή για τον Yungblud. Ήθελα να χορέψω, ήθελα να κινηθώ και ήθελα να προσωποποιήσω πραγματικά στο βίντεο τι σημαίνει αυτό το τραγούδι. Είναι ευτυχία και ευφορία και αφήνουμε το διάολο να πάει."

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο «Tissues», σε σκηνοθεσία Charlie Sarsfield, εδώ:

Video Url

 

Video Url