Νέο τραγούδι και άλμπουμ από τους Slipknot

Οι τιτάνες του metal της Iowan, Slipknot, ανακοίνωσαν το έβδομο στούντιο άλμπουμ τους «The End, So Far» με την κυκλοφορία ενός νέου σινγκλ, «The Dying Song (Time To Sing)».

Το "The Dying Song (Time To Sing)" κυκλοφόρησε ως η δεύτερη προεπισκόπηση του άλμπουμ μετά το "The Chapeltown Rag" στα τέλη του περασμένου έτους. Το "The Dying Song (Time To Sing)" συνοδεύεται επίσης από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του Shawn 'Clown' Crahan μέλος του συγκροτήματος.

Το έβδομο στούντιο άλμπουμ των Slipknot, «The End, So Far», θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου μέσω της Roadrunner Records. Η συνέχεια του "We Are Not Your Kind" του 2019, θα είναι ο τελευταίος τους δίσκος με την Roadrunner Records μετά την πρώτη υπογραφή τους με τη ροκ και μέταλ δισκογραφική το 1998. 

Το συγκρότημα μοιράστηκε επίσης τη λίστα κομματιών για το «The End, So Far», επιβεβαιώνοντας ότι 10 νέα τραγούδια θα ενταχθούν στο δίσκο «The Dying Song (Time To Sing)» και «The Chapeltown Rag». Δείτε το artwork και το tracklist του άλμπουμ παρακάτω.

“The Dying Song (Time to Sing)”, από το άλμπουμ "The End, So Far" που κυκλοφορεί 30 Σεπτεμβρίου 

 

Video Url