Μέχρι τώρα δεν έχει ανταποκριθεί κανείς, θεωρητικά αυτή τη στιγμή υπάρχουν 100% πιθανότητες να αποκτήσει κάποιος αυτά τα 6 αριστουργηματικά κονσέρτα για βιολί και ορχήστρα. 

 

Δεν πειράζει μπορείτε όμως πάντα να απολαμβάνετε τις επιλογές μας, όπως το δεύτερο κονσέρτο. 

 

Όσοι φίλοι της κλασικής μουσικής θέλουν μπορούν, κάνοντας δωρεά οποιοδήποτε ποσό στην σελίδα μας μέχρι την Κυριακή το βράδυ να πάρουν σε ηλεκτρονική μορφή ένα από τα βιβλία των Γιάννη Πετρίδη και Κώστα Ζουγρή με τα άρθρα τους στην Ελευθεροτυπία (περίπου 300 σελίδες το καθένα), θα πρέπει όμως να γράψουν σαν παρατήρηση ποιο από τα 2 βιβλία θέλουν, του Ζουγρή ή του Πετρίδη και ότι γράφουν για το cd (3cd) με τα 6 κονσέρτα για βιολί του Paganini παιγμένα από τον Accardo που θα κερδίσει ένας τυχερός.

 

Τα έσοδα από την διαφήμιση είναι ελάχιστα και δεν επαρκούν για την λειτουργία της σελίδας μας.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)