10 Τραγούδια για τον Kurt Cobain...

10 Τραγούδια για τον Kurt Cobain...

Ο διάσημος τραγουδιστής των Nirvana, γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου του 1967 και έφυγε από τη ζωή στις 5 Απριλίου του 1994...

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, πάλεψε με τον εθισμό στην ηρωίνη και τα χρόνια προβλήματα υγείας όπως η κατάθλιψη. Αγωνίστηκε επίσης με τις προσωπικές και επαγγελματικές πιέσεις της φήμης και είχε μια ταραχώδη σχέση με τη σύζυγό του, τη συνάδελφο μουσικό Courtney Love.

Τον Μάρτιο του 1994, έκανε υπερβολική δόση σε συνδυασμό σαμπάνιας και Rohypnol, και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Στις 8 Απριλίου 1994, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Σιάτλ σε ηλικία 27 ετών. Η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πέθανε στις 5 Απριλίου από αυτοπροκαλούμενο τραύμα κυνηγετικού όπλου στο κεφάλι.

Εισήχθη μετά θάνατον στο Rock and Roll Hall of Fame, μαζί με τον μπασίστα των Nirvana, Krist Novoselic και τον ντράμερ Dave Grohl, τον πρώτο χρόνο συμμετοχής τους το 2014. Το Rolling Stone συμπεριέλαβε τον Cobain στις λίστες του με τους 100 καλύτερους τραγουδοποιούς όλων των εποχών, 10 Κιθαρίστες και 100 καλύτεροι τραγουδιστές όλων των εποχών.

 

10 Τραγούδια στη μνήμη του ή αναφορά σε εκείνον... >>

1. ME AND MY MONKEY-Robbie Williams

 

 

2. TEARJERKER-Red Hot Chili Peppers

Video Url

 

3. ABOUT A BOY-Patti Smith

 

 

4. FOR SQUIRRELLS-Mighty KC

 

 

5. SLEEPS WITH ANGELS-Neil Young

 

 

6. I LOVE YOU GOLDEN BLUE-Sonic Youth

 

 

7. NOTHING AS IT SEAMS-Pearl Jam

 

 

8. LET ME IN-R.E.M.

 

 

9. I DON'T BLAME YOU-Cat Power

 

 

10. I'M STILL REMEMBERING-Cranberries

 

 

 

 

https://www.popup.gr/