Κάποτε στην εκπομπή κάναμε διαγωνισμούς και όποιος μας έφερνε τους περισσότερους δίσκους στην ΕΡΤ μετά το τέλος της εκπομπής του δίναμε ένα δώρο, το θυμόσαστε;

 

Μας φέρνανε τότε Van Der Graaf και άλλους που δεν θυμάμαι τώρα, πάντα κάναμε τρελούς διαγωνισμούς γιατί είμαστε τρελοί με την μουσική. Κ.Ζουγρής

 

Τώρα μετράμε συνολικά βέβαια βινύλια και cd, όχι Download που είναι σαν φωτογραφίες αυτής που αγαπάτε και δεν μπορείτε να αποκτήσετε.

 

 

 

 

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά  των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ'αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες.

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' , 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)