Αγαπάτε, ακούτε μουσική, θα νιώσετε πιο χαρούμενοι.

Τα 4 ψηφιακά βιβλία μας με την ιστορία του ροκ, τα 200 καλύτερα άλμπουμ, τα 50 Punk/Indie και τα 50 Heavy Metal είναι στην διάθεση όποιου τα επιλέξει. Με οποιοδήποτε ποσό μπορείτε να επιλέξετε πoιο θέλετε να σας στείλουμε, έτσι κάνετε πιο σίγουρη την συνέχιση της προσπάθειας μας που έχει αρχίσει εδώ και πολλές δεκαετίες και θα συνεχίζετε όσο υπάρχει μουσική και έρωτας.


'Ηδη τα πρώτα χρήματα που συγκεντρώσαμε, πήγαν στην αναβάθμιση του site, η πρόσβαση σας είναι τώρα πιο εύκολη.


Μια παρέα που αποτελείται από  2.705.590 μοναδικούς επισκέπτες έχει τις τεχνικές απαιτήσεις της για να εξυπηρετηθεί, τα λίγα έσοδα από διαφήμιση, δεν επαρκούν.

 

 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 8 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

TATOO'D LADY-Rory Gallagher

 

 


TEMPLE OF THE KING-Rainbow

SIMPLE MAN-Lynyrd Skynyrd

 

DUST IN THE WIND-Kansas

 

Don't Fear) THE REAPER-Blue Oyster Cult

 

JULIA-Pavlovs Dog

 

THE KING WILL COMEWishbone Ash

 

SULTANS OF SWING-Dire Straits

 

BABA O' RILEY-Who

 

COMFORTABLY NUMB-Pink Floyd