Τα 10 καλύτερα τραγούδια της Taylor Swift που έγινε 34 ετών

Τα 10 καλύτερα τραγούδια της Taylor Swift που έγινε 32 ετών

Γεννήθηκε 13 Δεκεμβρίου του 1989, έγινε 34 ετών σήμερα.

Πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της, στο Ρίτινγκ και παρακολούθησε προσχολικής ηλικίας μαθήματα, στο σχολείο Alvernia Montessori από Φραγκισκανές μοναχές ενώ λίγο αργότερα, εγγράφηκε στο Wyndcroft, ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο.

Σε ηλικία μόλις 9 ετών, ξεκίνησε το ενδιαφέρον της για το μιούζικαλ, λαμβάνοντας μέρος σε πολλές παραγωγές της Νεανικής Ακαδημίας Θεάτρου του Μπέρκς, ενώ συχνά πήγαινε και στο Brodway προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής και υποκριτικής. Αργότερα, άρχισε να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη country μουσική κι έτσι, περνούσε τα Σαββατοκύριακα της, σε τοπικά φεστιβάλ, καφετέριες, εκθέσεις, διαγωνισμούς καραόκε, κλαμπ, κήπους, συναντήσεις Προσκόπων και αθλητικές εκδηλώσεις.

Στην ηλικία των 11, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, κέρδισε σε τοπικό διαγωνισμό ταλέντων και της δόθηκε η ευκαιρία να εμφανιστεί στο άνοιγμα για το Charlie Daniels σε ένα αμφιθέατρο. Μετά τη προβολή ενός μουσικού επεισοδίου του Fatih Hill, αισθάνθηκε σίγουρη ότι έπρεπε να μετακομίσει στο Νάσβιλ του Τενεσί για να ακολουθήσει μια μουσική καριέρα.

Έτσι, το 2000, ταξίδεψε με τη μητέρα της, στο Νάσβιλ, προκειμένου να υποβάλει ένα demo με covers της Ντόλλυ Πάρτον και των Ντίξι Τσικς. Έλαβε πολλές απορρίψεις καθώς όλες οι δισκογραφικές τη θεωρούσαν μια συνηθισμένη φωνή. Αργότερα είπε: "Ο καθένας σε αυτή την πόλη θα ήθελε να κάνει ό,τι ήθελα να κάνω κι εγώ. Έτσι, σκεφτόμουν τον εαυτό μου και έπρεπε να βρω ένα τρόπο για να γίνω διαφορετική".

Τελικά, μετακόμισε στο Νάσβιλ, το 2003 όπου και άρχισε να κάνει τα πρώτα βήματα στην καριέρα της.

Η καριέρα της ξεκινάει το 2004 όπου και υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία RCA Records. Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει συνολικά 10 άλμπουμ, έχει έρθει πολλές φορές υποψήφια για βραβεία και έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά μόδας και ομορφιάς. Μάλιστα, έχει δουλέψει και ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε σειρές όπως το CSI: Las Vegas αλλά και ταινίες όπως το Valentine's Day αλλά και το Hannah Montana: The Movie όπου πρωταγωνιστούσε η Μάιλι Σάιρους, με την οποία για αρκετά χρόνια διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Η περιουσία της υπολογίζεται πάνω από 320.000.000$.

Bad Blood ft. Kendrick Lamar

 

 

Teardrops on My Guitar

 

 

Shake It Off

 

 

Blank Space

 

 

Mine

 

 

Back to December

 

 

I Knew You Were Trouble

 

 

We Are Never Ever Getting Back Together

 

 

You Belong With Me

 

 

Love Story

 

 

https://www.popup.gr/