10+1 δουλειές που έκαναν διάσημοι μουσικοί πριν αποκτήσουν φήμη

68 ετών ο Gene Simmons των Kiss

Ο δρόμος προς τη δόξα θέλει πολλές φορές θυσίες και ταπεινότητα

Ο γνωστός Aμερικανός παρουσιαστής Dr Phil φιλοξένησε κάποια στιγμή στην εκπομπή του τον 43χρονο Kris. Θα μπορούσε κανείς να πει πως ο Kris υπήρξε αρκετά "φαντασμένος" ως προς τη φιλοδοξία του, κυρίως γιατί δεν φαινόταν να γνωρίζει το τι έπρεπε να θυσιάσει ώστε να πετύχει το στόχο του. Την απάντηση έδωσε με ιδανικό τρόπο, ένας άλλος καλεσμένος του Dr Phil, ο Gene Simmons των Kiss.

Ο Simmons μίλησε για τα πρώτα χρόνια των Kiss, τις δουλειές που κατά καιρούς έχει κάνει, κυρίως μίλησε για το work ethic που τον χαρακτηρίζει, την προσγειωμένη προσωπικότητα και την προσήλωση στο στόχο του. Στοιχεία που είναι αναπόσπαστα της τεράστιας επιτυχίας των Kiss όλα αυτά τα χρόνια. Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα:

 

Πολλοί γνωστοί rockers δεν έχουν φοβηθεί καθόλου την εργασία, το μεροκάματο, όλες τις θυσίες που πρέπει να κάνει κάποιος ώστε να πετύχει σε έναν δύσκολο και ανταγωνιστικό χώρο. Παρακάτω ακολουθούν κάποια παραδείγματα εργασιών που έκαναν πασίγνωστοι μουσικοί, μέχρι να αποκτήσουν την επιθυμητή φήμη και δόξα : 

- Morrissey : Υπάλληλος σε υπηρεσία είσπραξης φόρων
- Tom Waits : Σεφ Πίτσας
- Steve Harris (Iron Maiden) : Αρχιτέκτονας
- Keith Richards : Ball boy σε λέσχη τένις
- Elvis Presley : Οδηγός φορτηγού
- Sting : Εφοριακός, Δάσκαλος
- Kurt Cobain : Επιστάτης
- David Bowie : Delivery σε κρεοπωλείο. Με τα χρήματα που έβγαλε αγόρασε ένα σαξόφωνο
- Ozzy Osbourne : Υπάλληλος σε σφαγείο
- Freddie Mercury : Χειριστής αποσκευών της British Airways
- Tony Iommi : Εργάτης σε εργοστάσιο με λαμαρίνες. Το ατύχημα στο δάχτυλο του μας έδωσε τον χαρακτηριστικό ήχο των Black Sabbath και τα υπόλοιπα είναι ιστορία