Μια λίστα με τραγούδια των Nothing More

Οι Nothing More είναι ένα αμερικανικό ροκ συγκρότημα από το Σαν Αντόνιο του Τέξας. Δημιουργήθηκε το 2003, το συγκρότημα πέρασε μεγάλο μέρος της δεκαετίας του 2000 ηχογραφώντας ανεξάρτητα άλμπουμ και αγωνιζόταν να διατηρήσει μια σταθερή σύνθεση ή να προσελκύσει το ενδιαφέρον των δισκογραφικών.

Προς το τέλος της δεκαετίας, ο μακροχρόνιος ντράμερ της μπάντας, Jonny Hawkins, αποφάσισε να γίνει ο frontman και ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, σταθεροποιώντας τη βασική σύνθεση του συγκροτήματος μαζί με άλλα μακροχρόνια μέλη Mark Vollelunga (κιθάρα) και Daniel Oliver ( μπάσσο). Το συγκρότημα αυτοχρηματοδοτήθηκε και ηχογράφησε το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του, Nothing More, μέσα σε τρία χρόνια και το χρησιμοποίησε για να κερδίσει την προσοχή της δισκογραφικής εταιρείας Eleven Seven Music, η οποία υπέγραψε στο συγκρότημα ένα συμβόλαιο για πέντε άλμπουμ μόλις το άκουσε. Το άλμπουμ έγινε η πρωτοποριακή κυκλοφορία του συγκροτήματος το 2014, με πολλά σινγκλ στα charts, όπως το "This is the Time (Ballast)", το οποίο έφτασε στο νούμερο 1 στο Mediabase Active Rock chart και στο νούμερο 2 στο Billboard Mainstream Rock chart και το "Mr. Το MTV, το "Jenny" και το "Here's to the Heartache" μπαίνουν στο top 15 και των δύο charts.

Το 2016 ενώ συνέχισε την περιοδεία για την υποστήριξη της ομότιτλης κυκλοφορίας του, και τον Σεπτέμβριο του 2017 κυκλοφόρησε το πέμπτο στούντιο άλμπουμ - το δεύτερο σε μια μεγάλη δισκογραφική εταιρεία - The Stories We Tell Ourselves. Το βασικό σινγκλ, "Go to War", ξεπέρασε τα προηγούμενα σινγκλ, φτάνοντας στην κορυφή του Mainstream Rock chart, και η κυκλοφορία κέρδισε το συγκρότημα τρεις υποψηφιότητες για βραβεία Grammy. Καλύτερο ροκ άλμπουμ για το άλμπουμ, και καλύτερο ροκ τραγούδι και καλύτερη ροκ ερμηνεία για το "Go to War". Το συγκρότημα συνέχισε να προωθεί την κυκλοφορία στο 2018, κυκλοφορώντας σινγκλ, "Do You Really Want It?" και "Just Say When" και ξεκινώντας πολλές περιοδείες στη Βόρεια Αμερική το 2019.

Nothing More - This Is The Time (Ballast)

Video Url

 

Nothing More - Jenny (Official Video)

 

Nothing More - Here's To The Heartache (Piano Version)

 

Nothing More - Go To War (Official Video)

 

NOTHING MORE - DON'T STOP feat. Jacoby Shaddix of Papa Roach (Official Video)

 

Nothing More - Do You Really Want It? (Official Video)

 

NOTHING MORE - JUST SAY WHEN (Official Video)

 

Nothing More - Let 'Em Burn (Official Music Video)

 

Nothing More - Fade In / Fade Out (Official Music Video)

 

NOTHING MORE - MR. MTV (Official Music Video)

 

Nothing More - Gone (Acoustic 2010) - Official Lyric Video

 

NOTHING MORE - TURN IT UP LIKE (Stand In The Fire) [Official Music Video]

 

NOTHING MORE - TIRED OF WINNING / SHIPS IN THE NIGHT (Official Music Video)

 

NOTHING MORE – YOU DON’T KNOW WHAT LOVE MEANS (Official Music Video)

 

NOTHING MORE – BEST TIMES (Official Video)