Δισκοθήκη: This Is The Kit, δεν μπορείς να τις αγνοήσεις

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

Το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος, Wriggle Out the Restless, κυκλοφόρησε αρχικά από την Dreamboat Records το 2010 και αργότερα επανεκδόθηκε από την Disco-ordination Records του συγκροτήματος. Το 2013 η διανομή άρχισε  στην Brassland Records. Οι ηχογραφήσεις βασίστηκαν στα ταλέντα της εκτεταμένης μουσικής κοινότητας των Stables, συμπεριλαμβανομένων των Rozi Plain, Jim Barr, Francois & the Atlas Mountains και The Liftmen. Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον μακροχρόνιο συνεργάτη και συνεργάτη Jesse D. Vernon.

Το 2014, το συγκρότημα άρχισε να δουλεύει στο τρίτο τους στούντιο LP Bashed Out με τον Aaron Dessner των The National. Τα συνήθη μέλη του συγκροτήματος συνέβαλαν στην ηχογράφηση, όπως και μουσικοί στούντιο που στρατολογήθηκαν από τον Aaron Dessner, συμπεριλαμβανομένων του αδελφού του Bryce Dessner, Benjamin Lanz, Thomas Bartlett και Matt Barrick, μεταξύ άλλων. H Brassland κυκλοφόρησε το άλμπουμ τον Απρίλιο του 2015. 

Ο Ιούλιος 2017 έφερε την κυκλοφορία του τέταρτου LP του συγκροτήματος Moonshine Freeze. Ο δίσκος έτυχε καλής αποδοχής και επιλέχθηκε ως το άλμπουμ του μήνα για το τραχύ εμπόριο για τον Ιούλιο.

Τον Οκτώβριο του 2020, το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πέμπτο του LP Off Off Ont, πάλι με την Rough Trade.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url