Δισκοθήκη: Feist από τον Καναδά

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

Η Leslie Feist (γεννημένη στις 13 Φεβρουαρίου 1976), γνωστή ως Feist, είναι Καναδή τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και κιθαρίστας indie ποπ, που παίζει τόσο ως σόλο καλλιτέχνης όσο και ως μέλος του indie rock γκρουπ Broken Social Scene.

Video Url

 

Η Feist ξεκίνησε τη σόλο μουσική της καριέρα το 1999 με την κυκλοφορία του Monarch. Τα επόμενα στούντιο άλμπουμ της, Let It Die, που κυκλοφόρησε το 2004, και The Reminder, που κυκλοφόρησε το 2007, έτυχαν αναγνώρισης από τους κριτικούς και εμπορικά επιτυχημένα, πουλώντας πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα. Το The Reminder κέρδισε στην Feist τέσσερις υποψηφιότητες για Grammy, συμπεριλαμβανομένης μιας υποψηφιότητας για τον καλύτερο νέο καλλιτέχνη. Έχει λάβει 11 βραβεία Juno, συμπεριλαμβανομένων δύο Καλλιτέχνης της Χρονιάς. Το τέταρτο στούντιο άλμπουμ της, Metals, κυκλοφόρησε το 2011. Το 2012, η ​​Feist συνεργάστηκε σε ένα  EP με το metal group Mastodon, κυκλοφορώντας ένα διαδραστικό μουσικό βίντεο στη διαδικασία.

Η Feist έλαβε τρία βραβεία Juno στην τελετή του 2012: Καλλιτέχνης της Χρονιάς, Εναλλακτικό Άλμπουμ για Ενήλικες για Μέταλς και Μουσικό DVD της Χρονιάς για το ντοκιμαντέρ της Look at What the Light Did Now.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url