Δισκοθήκη: Jose Feliciano από το Πουέρτο Ρίκο

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

Ο José Montserrate Feliciano García  γεννημένος στις 10 Σεπτεμβρίου 1945 είναι Πορτορικανός μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης. Ηχογράφησε πολλές διεθνείς επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένης της διασκευής του "Light My Fire" των Doors και του χριστουγεννιάτικου τραγουδιού του "Feliz Navidad" που έγραψε ο ίδιος. Τα είδη μουσικής που εξερευνά αποτελούνται από συγχώνευση πολλών στυλ, όπως η λάτιν, η μπλουζ, η τζαζ, η σόουλ και η ροκ μουσική, που δημιουργήθηκαν κυρίως με τη βοήθεια του χαρακτηριστικού ήχου ακουστικής κιθάρας του.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Feliciano έγινε δημοφιλής τη δεκαετία του 1960, ιδιαίτερα μετά το άλμπουμ του 1968 Feliciano! έφτασε στο νούμερο 2 στα μουσικά charts.Έκτοτε, κυκλοφόρησε στην καριέρα του πάνω από πενήντα άλμπουμ παγκοσμίως, τόσο στην αγγλική όσο και στην ισπανική γλώσσα.

Video Url

 

Video Url

 

Video Url