Δισκοθήκη: The Beat από τον χώρο του Ska

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

Οι Beat (γνωστοί στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά ως English Beat και στην Αυστραλία ως British Beat είναι ένα βρετανικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας το 1978. Η μουσική τους συνδυάζει Latin, ska, pop, soul, reggae και punk rock.

Οι Beat, αποτελούμενοι από τους Dave Wakeling (φωνητικά, κιθάρα), Ranking Roger (φωνητικά), Andy Cox (κιθάρα), David Steele (μπάσο), Everett Morton (τύμπανα) και Saxa a.k.a. Lionel Augustus Martin (σαξόφωνο), κυκλοφόρησαν τρία στούντιο άλμπουμ στις αρχές της δεκαετίας του 1980: I Just Can't Stop It (1980), Wha'ppen? (1981) και Special Beat Service (1982), και μια σειρά από σινγκλ, συμπεριλαμβανομένων των "Mirror in the Bathroom", "Save It for Later", "I Confess", "Too Nice to Talk To", "Can't Get Used to Losing You», «Hands Off...She's Mine» και «All Out to Get You».

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url