Δισκοθήκη: O Barry White είχε αυτό το κάτι

Κάθε μέρα ο Κώστας Ζουγρής επιλέγει και προτείνει στο Από τις 4 στις 5 τα άλμπουμ που ξεχωρίζει από κάποιο σημαντικό όνομα από τον χώρο της δισκογραφίας μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό από το διαδίκτυο

 

Ο Μπάρι Γιουτζίν Κάρτερ (12 Σεπτεμβρίου 1944 – 4 Ιουλίου 2003), περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Μπάρι Γουάιτ,ήταν Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

Ένας δύο φορές νικητής του βραβείου Grammy, γνωστός για τη μπάσο-βαρύτονη φωνή του και τη ρομαντική του εικόνα, η μεγαλύτερη επιτυχία του ήρθε τη δεκαετία του 1970 ως σόλο τραγουδιστής και με την Love Unlimited Orchestra, δημιουργώντας πολλά διαρκή τραγούδια soul, funk και disco όπως οι δύο του. μεγαλύτερες επιτυχίες: "Can't Get Enough of Your Love, Babe" και "You're the First, the Last, My Everything".

Ο White ηχογράφησε 20 στούντιο άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αλλά πολλαπλές εκδόσεις και συλλογές κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο που είχαν πιστοποιηθεί ως χρυσά, 41 από τα οποία έλαβαν επίσης πλατινένιο καθεστώς.

Video Url

 

Ο White είχε 20 χρυσά και 10 πλατινένια σινγκλ, με παγκόσμιες πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούσαν τα 100 εκατομμύρια δίσκους, και είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url