Νέα ταινία για τη ζωή του George Michael

Νέα ταινία για τη ζωή του George Michael

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ του «George Michael Freedom Uncut», ;ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή του καλλιτέχνη με βασισμένο σε αρχειακό υλικό.

Η ταινία θα περιλαμβάνει αποκλειστικά αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις με πολλούς από τους αγαπημένους μουσικούς, αλλά και άλλες πτυχές του εαυτού του George Michael.

«Ο Τζορτζ Μάικλ ήταν ένας εμπνευσμένος καλλιτέχνης του οποίου η ιστορία αξίζει να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη σε παγκόσμια κλίμακα Προς τιμή των γενεθλίων του Τζορτζ αυτόν τον Ιούνιο και ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον Ντέιβιντ Όστιν και την ομάδα του Trafalgar Releasing, προσφέρουμε στους θαυμαστές μία άνευ προηγουμένου πρόσβαση στην εκπληκτική του ζωή τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή», δήλωσε ο Τομ ΜακΚέι, Πρόεδρος Premium Content στη Sony Music Entertainment.

Ο Μαρκ Αλενμπάι, Διευθύνων Σύμβουλος της Trafalgar Releasing, πρόσθεσε πως «Είμαστε περήφανοι που φέρνουμε το τελευταίο έργο του Τζορτζ Μάικλ στη μεγάλη οθόνη σε αυτό το παγκόσμιο κινηματογραφικό γεγονός. Ως καλλιτέχνης του οποίου η μουσική συνεχίζει να αντηχεί σε πολλές γενιές, αυτή η εκδήλωση θα είναι ένας κατάλληλος φόρος τιμής στη ζωή και την καριέρα του Τζορτζ, δίνοντας στους θαυμαστές του την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο».

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

 

Video Url

 

Με πληροφορίες του NME