Θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του ο Will Smith μετά το φιάσκο στα όσκαρ;

Θα μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα του ο Will Smith μετά το φιάσκο στα όσκαρ;

Ο Γουίλ Σμιθ από αγαπημένος αγαπημένος ηθοποιός έγινε ο κακός του Χόλιγουντ όταν χαστούκισε τον Κρις Ροκ στη σκηνή στα Όσκαρ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Έχει κάνει μόνιμη ζημιά στην εικόνα και την καριέρα του και τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια;

Καθώς τα Όσκαρ τελείωναν το βράδυ της Κυριακής, ο Γουίλ Σμιθ μπορεί να ήλπιζε ότι είχε σβήσει τις συνέπειες από το χαστούκι του.

Η δακρύβρεχτη ομιλία του για την αποδοχή του καλύτερου ηθοποιού, στην οποία ζήτησε συγγνώμη από την Ακαδημία και τους υποψηφίους του και προσπάθησε να χαρακτηριστεί ως «υπερασπιστής της οικογένειάς του», έλαβε θερμά χειροκροτήματα.

Αργότερα έκανε μια επίδειξη ποζάροντας και χορεύοντας με το αγαλματίδιο του καλύτερου ηθοποιού στο πάρτι μετά το σόου σε κλασικό στυλ Big Willie, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ή σαν να ένιωθε ανακούφιση που έδιωξε την καταιγίδα.

Αλλά όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί, η καταιγίδα δεν είχε περάσει. Εντάθηκε μόνο καθώς οι άνθρωποι έκαναν απολογισμό της βίαιης συμπεριφοράς του στο κρύο φως της ημέρας.

Σε μία έρευνα ένα γραφείο που ασχολείται με την δημοσιότητα είπε ότι έχει τελειώσει κάπως ως αστέρας του κινηματογράφου της A-list.

«Η ιδέα ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να σχετίζονται με τον Γουίλ Σμιθ και να νιώθουν ότι είναι κάποιος που θέλουν να τον κοιτάξουν, και θέλουν να θαυμάσουν και να προσποιούνται ότι - ρε, αυτός θα μπορούσα να είμαι εγώ εκεί πάνω στην οθόνη - υπάρχει μια πραγματική αίσθηση ότι αυτό τελείωσε με αυτή τη χειρονομία."

"Έχει χτίσει μια περσόνα για πολλά, πολλά χρόνια, και αυτό ήταν απομάκρυνση από αυτήν την περσόνα",

«Οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν από τη συμπεριφορά του και, στη συνέχεια, από μια μάλλον περίεργη ομιλία αποδοχής και μετά τον είδαν να χορεύει σαν να μην τον νοιάζει ο κόσμος στο πάρτι του Vanity Fair. Επομένως, αυτή είναι μια μεγάλη αλλαγή σε αυτό που οι άνθρωποι γνωρίζουν και περιμένουν από τον Will Smith. "

O 53χρονος σταρ δεν είχε ιστορικό πρόκλησης προβλημάτων και ήταν γνωστό ότι ήταν γενναιόδωρος με τους συνεργάτες του «Αλλά παρ’ όλα αυτά, πολλοί άνθρωποι είπαν ότι δεν μπορούν να τον ξανακοιτάξουν το ίδιο».

Τι να περιμένουμε από αυτόν τους επόμενους μήνες;

Μπορεί να υπάρξει φιλανθρωπική εργασία, μια δημόσια ανακοίνωση θεραπείας ή διαχείρισης θυμού και η υποχρεωτική εξομολογητική συνέντευξη

Ο Σμιθ έχει επίσης μια σειρά από ταινίες στα σκαριά που τώρα έχουν τεθεί σε αβεβαιότητα. Περιλαμβάνουν τα Bad Boys 4, Bright 2 και Apple's Emancipation,

Η πρώην παρουσιάστρια της τελετής Γούπι Γκόλντμπεργκ, η οποία είναι μία από τους τρεις διοικητές του κλάδου υποκριτικής της Ακαδημίας, είπε την περασμένη εβδομάδα: «Δεν πρόκειται να του πάρουμε αυτό το Όσκαρ.

«Θα υπάρξουν συνέπειες, είμαι σίγουρη, αλλά δεν νομίζω ότι θα κάνουν αυτό, ιδιαίτερα επειδή ο Κρις [Ροκ] είπε, «Άκου, δεν ασκώ κατηγορίες»».