Από τον Κώστα Καγκελίδη
Στη Madonna f64.0 μία trans που αναρρώνει στο πατρικό της, μετά μάλλον από εγχείρηση αλλαγής φύλου, προσπαθεί να προσεγγίσει ένα μωρό, πιθανώς της αδερφής της, και αυτό δε γίνεται δεκτό από την τελευταία.
Σε αυτό το μικρού μήκους film, που συγκεντρώνει κάποιους από τους πόθους Λ.Ο.Α.Τ.Κ.Ι. ατόμων, ο θεατής μπορεί να δει τη βασικη ηρωίδα (Κωνσταντίνα Λία) να εκδηλώνει την επιθυμία της για το αγγελικό της πρόσωπο, το γυναικείο της σώμα και τα γυναικεια ρούχα αλλά και το πως αυτή διεκδικεί, με άγαρμπο τρόπο, τη μητρότητα. Τα παραπάνω συμβαίνουν σε ένα πλαίσιο που θυμίζει θρίλερ, καθώς ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Σταύρος Μαρκουλάκης διαμόρφωσε με τους διαλόγους του μία ιστορία όπου όλα υπονοούνται, με την πρωταγωνίστριά του να βρίσκεται υπό τη συνεχή επιτήρηση των δικών της, απολογούμενη για τα θέλω της, και ο υπεύθυνος μοντάζ, Χρήστος Γιαννακόπουλος, συνέδεσε τις σκηνές που γυρίστηκαν δημιούργωντας μία αίσθηση απειλής.
Επιπλέον, στην κλειστοφοβική ατμόσφαιρα συνέβαλαν τα κοντινά πλάνα της κινηματογραφίστριας Χριστίνας Μουρμούρη (https://www.christinamoumouri.com/) και των βοηθών της Κώστα Δρακάκη, Αρετής Παπαϊωάννου και Σωτήρη Κώνστα, τα σκοτεινά χρώματα του υπεύθυνου χρωματικής επεξεργασίας Άγγελου Μάντζιου, οι ήχοι που δημιουργούν φόβο των Χρήστου Σακελλαρίου, Παναγιώτη Κυριακού, Κώστα Γούναρη και Νίκου Λιναρδόπουλου και τα αυστηρά βλέμματα των δύο συμπρωταγωνιστριών Πηνελόπης Τσιλίκα και Αθηνάς Παππά (https://www.facebook.com/athina333).
Παράλληλα, τα χτενίσματα και το μακιγιάζ της hair και make up artist Γιάννας Μαρματάκη αλλά και τα ρούχα και τα σκηνικά της σκηνογράφου και ενδυματολόγου Ελένης Καριώρη και της βοηθού της Αναστασίας Γκιουζέλη έφτιαξαν ένα περιβάλλον αριστοκρατικό ενώ η Melentini (https://www.melentini.com/) ερμήνευσε με ασυνήθιστο τρόπο την μπαλάντα Του Απρίλη. Τέλος, η επιλογή της αγγελικής φιγούρας της Κωνσταντίνας Λία για τη θέση του βασικού ρόλου και το poster του Βασίλη Γαλάνη (https://vasilisgalanis.com/) έδωσαν μία εικόνα αγνότητας στο έργο, πράγμα που συναντά συχνά κανείς σε queer καλλιτεχνικές παραγωγές.
Η ταινία έλαβε βραβείο Drama Queer στο 43ο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας, το 2020 (https://www.dramafilmfestival.gr/τα-βραβεία-του-43ου-disff), και προβλήθηκε δωρέαν, από τις 24.04.21 έως την 01.05.21, στο κανάλι του ιδρύματος Ωνάση στο YouTube (https://www.onassis.org/el/culture/cinema/big-short-films). Όποιος επιθυμεί μπορεί να βρει μέσω της σελίδα της στο facebook (https://www.facebook.com/madonnaf64.0) τις πολύ ωραίες φωτογραφίες της Αθηνάς Παπαφιλιπποπούλου από τα γυρίσματά της, το trailer της, την αφίσα της, το μουσικό θέμα της, παλαιότερες συμμετοχές της σε κινηματογραφικά φεστιβάλ, συνεντεύξεις του δημιουργού της, Σταύρου Μαρκουλάκη, παρουσιάσεις και κριτικές της από κάποια Μ.Μ.Ε. και πρόγραμμα μελλοντικών προβολών και υποψηφιοτήτων της για νέα βραβεία.