Η μελαχρινή Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το 1987

Η μελαχρινή Αλίκη Βουγιουκλάκη μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το 1987

Την Αλίκη Βουγιουκλάκη την έχουμε συνδέσει με την ξανθή της πλούσια κόμη. Ωστόσο, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί υπάρχει μια μοναδική φορά σε δημόσια εμφάνισή της, όταν έπαιζε τη Φιλουμένα Μαρτουράνο, που μελαχρινή κλέβει εξίσου τις εντυπώσεις.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ποζάρει μελαχρινή με τον Αλέκο Αλεξανδράκη

Στη φωτογραφία οι δύο ηθοποιοί ποζάρουν λαμπεροί και χαμογελαστοί το 1987, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη έπαιζε τη Φιλουμένα Μαρτουράνο. Μάλιστα, αποκαλύπτεται και μια άγνωστη ιστορία από την πρώτη συνεργασία των δύο ηθοποιών το 1957, όταν ακόμη η Βουγιουκλάκη δεν είχε ξεκινήσει τη μεγάλη της καριέρα.

“Αλέκος & Αλίκη: Το αγαπημένο κινηματογραφικό ζευγάρι το 1987, με Αλίκη μελαχρινή λόγω «Φιλουμένας Μαρτουράνο» και απαστράπτουσα με άψογο 80’s look

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν πάντα gentleman

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και η Αλίκη Βουγιουκλάκη συνεργάστηκαν για πρώτη φορά κινηματογραφικά στην ταινία «Το κορίτσι με τα παραμύθια», το 1957. «Ήταν ο μεγάλος σταρ της εποχής και εγώ μια άγνωστη, ασήμαντη, και ο Αλέκος είπε “η μικρή θα μπει πρώτη στους τίτλους, οι κυρίες προηγούνται” και με βοήθησε, μου συμπαραστάθηκε» θα διηγείτο η Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1994. «Θυμάμαι την ευγένεια του, την καλοσύνη του, οι συνεργασίες μας ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει στην πορεία μου. Μόνο ένα καημό έχω που δεν καταφέραμε να παίξουμε μαζί στο θέατρο.» Στην ίδια συνέντευξη είχε εκφράσει την ευχή να το καταφέρουν αυτό όμως δεν έγινε δυστυχώς ποτέ…”, αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Πηγή: enimerotiko.gr/