Τι κρίμα. Θεσσαλονίκη: Mητέρα 7χρονου που πέθανε ξαφνικά «Δεν είχε κανένα θέμα, όλα έγιναν ραγδαία»

Τι κρίμα. Θεσσαλονίκη: Mητέρα 7χρονου που πέθανε ξαφνικά «Δεν είχε κανένα θέμα, όλα έγιναν ραγδαία»

Θλίψη έχει προκαλέσει η νέα τραγωδία με θύμα ένα μικρό παιδάκι στη Θεσσαλονίκη, που πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Τα αίτια θανάτου του 7χρονου αγοριού παραμένουν ακόμα άγνωστα, με το υπουργείο Υγείας να έχει ήδη ζητήσει ιατροδικαστική έρευνα από το νοσοκομείο.

Η μητέρα του άτυχου αγοριού είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με τον θάνατο του 7χρονου στο Ιπποκράτειο -Διασωληνώθηκε αλλά δεν άντεξε
Η ίδια μάλιστα περιέγραψε τις απεγνωσμένες προσπάθειες των γιατρών, που επί ώρες προσπαθούσαν να σώσουν το μοναχοπαίδι της.

«Είχα ένα και μοναδικό παιδάκι το οποίο το απέκτησα με πολλές δυσκολίες. Το μεγάλωνα με πολλή αγάπη, ήταν ένα εξαιρετικό παιδί και τώρα έγινε ένας άγγελος…» λέει εμφανώς συντετριμμένη μιλώντας στο debater.gr.

«Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους γιατρούς που έπεσαν πάνω από το παιδί μου να το σώσουν. Επί τέσσερις ώρες προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Και σε όλους τους αφανείς ήρωες που προσπαθούν να σώσουν τις ζωές μας σε αντίξοες συνθήκες και με πενιχρά μέσα» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη μητέρα του 7χρονου, «ήταν ένα επείγον περιστατικό, όπως χιλιάδες άλλα που αντιμετωπίζουν καθημερινά». «Το παιδί δεν είχε κανένα θέμα, ήταν στο σχολείο μέχρι πρότινος. Ήταν 25 άνθρωποι πάνω από το κεφάλι του παιδιού μου να το σώσουν. Έγιναν όλα ραγδαία» τονίζει η ίδια, εμφανώς συντετριμμένη.

Σε καμία περίπτωση δεν επιρρίπτουμε ευθύνες
«Σε καμία περίπτωση δεν επιρρίπτουμε ευθύνες» υπογραμμίζει και προσθέτει πως «τα αιτία και οι απαντήσεις θα δοθούν από την ιατροδικαστική».

«Δεν θέλω να γίνω τηλεοπτικό θέαμα» επαναλαμβάνει, λίγη ώρα προτού πει το τελευταίο «αντίο» στον γιο της. «Το παιδάκι μου θα ήθελε να βοηθήσουμε το παιδικό χωριό στο Φίλυρο» αναφέρει ακόμα και συμπληρώνει:

«Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν, ακόμα και στον περιφερειάρχη που εκτός από πολιτικός είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος και βοήθησε στις διαδικασίες της κηδείας να επισπευσθούν κάτι το οποίο δεν μπορούσα εγώ στην ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκομαι…».

«Όλοι οι υπόλοιποι γονείς θα πάνε να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους…» καταλήγει η μητέρα του 7χρονου αγοριού.

In.gr