Σασμός: Η απάντηση του Alpha μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου που κατηγορείτε για βιασμό πριν 12 χρόνια

Σασμός: Η απάντηση του Alpha μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου που κατηγορείτε για βιασμό πριν 12 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση ότι ο σκηνοθέτης της αγαπημένης σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος αποφάσισε να παραιτηθεί από τα καθήκοντά του. Αφορμή για την απόφασή του αυτή, στάθηκε η μήνυση που φέρεται να κατέθεσε εναντίον του η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου «φωτογραφίζοντάς» τον παράλληλα μέσα από αναρτήσεις της ότι ήταν εκείνος που τη βίασε πριν 12 χρόνια.

Μετά την προβολή του χθεσινού επεισοδίου της σειράς «Σασμός», με μακροσκελή του ανάρτηση στα social media, ο Κώστας Κωστόπουλος πήρε θέση για το θέμα σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη γυναίκα αναφέρεται σε αυτόν καθώς είχαν μια περιστασιακή γνωριμία πριν από 12-13 χρόνια.

Υπογραμμίζει μάλιστα, ότι για λόγους ευθύτητας και αξιοπρέπειας αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια και τονίζει πως αν όνντως η “καταγγελία” αφορά αυτόν αποτελεί χυδαία απόπειρα συκοφάντησής του. Σημειώνει επίσης ότι για ηθικούς λόγους παραιτείται από τη σειρά μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αρκετοί ήταν οι τηλεθεατές που θέλησαν να μάθουν τι θα γίνει με την πορεία της σειράς. Ο Αlpha, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, απάντησε σε έναν από τους τηλεθεατές, ότι η αγαπημένη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά.