Kailia Posey: Αυτοκτόνησε η 16χρονη πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras»

Kailia Posey: Αυτοκτόνησε η 16χρονη πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras»

Η Kailia Posey, πρωταγωνίστρια του «Toddlers and Tiaras», αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 16 ετών, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (3/5) η οικογένειά της. Οι φίλοι της με αναρτήσεις αποχαιρετούν το νεαρό κορίτσι.

«Παρόλο που ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια στιγμή παρόρμησης, πήρε την τραγική απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της», ανέφερε η οικογένεια τής Kailia Posey στο ΤΜΖ, ενώ σε ανακοίνωση στα social media αναφέρει: «Κέρδισε αμέτρητα στέμματα και τρόπαια, αφού διαγωνιζόταν στα καλλιστεία σε όλη της τη ζωή... Το ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ταλέντο της ως ακροβάτισσα είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προτάσεις για δουλειά σε περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί να γίνει μαζορέτα στο γυμνάσιό της».

Την ίδια ώρα, σε ανάρτησή της στο Facebook η μητέρα της Kailia Posey γράφει: «Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 16χρονη είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο στο Λας Βέγκας, κάτι φέρεται να μην μπορούσε να ξεπεράσει.

Το πτώμα της Kailia Posey βρέθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε πάρκο στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές στη DailyMail. Το Birch Bay State Park, όπου εντοπίστηκε η Posey, είναι ένα κρατικό πάρκο 194 στρεμμάτων που βρίσκεται κατά μήκος της ακτογραμμής του Στενού της Τζόρτζια, περίπου εννέα μίλια από τα καναδικά σύνορα, και διαθέτει μια γραφική βραχώδη παραλία και μεγάλο κάμπινγκ.

Η Kailia Posey είχε μόλις γιορτάσει τα 16α γενέθλιά της στις 19 Απριλίου και είχε αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες από το πάρτι που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Kailia Posey: Η πορεία της στο ριάλιτι «Toddlers & Tiaras»

Η Kailia Posey εμφανιζόταν στο ριάλιτι «Toddlers & Tiaras» του TLC, που παιζόταν από το 2009 μέχρι το 2013. Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα συμμετείχαν οικογένειες που προετοίμαζαν τα παιδιά τους να διαγωνιστούν σε καλλιστεία.

Η Kailia Posey τον Ιανουάριο είχε ανακοινώσει πως σκοπεύει να διαγωνιστεί ως Miss Washington Teen USA. Έπαιξε επίσης το ρόλο της Agnes στην ταινία του Netflix του 2018 Eli. Όνειρό της ήταν να γίνει πιλότος.

Πηγή: athensvoice.gr