Νάντια Κοντογεώργη: «Θα παντρευτούμε, θα κάνουμε παιδιά και θα πεθάνουμε ευτυχισμένες που υπηρετήσαμε τον σύζυγο;».

Νάντια Κοντογεώργη: «Θα παντρευτούμε, θα κάνουμε παιδιά και θα πεθάνουμε ευτυχισμένες που υπηρετήσαμε τον σύζυγο;».

«Ήταν δώρο η παρουσίαση. Μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Βέβαια το στρες μου ήταν πολύ, πιέστηκα λίγο, όμως όλοι οι άνθρωποι της ΕΡΤ ήταν γενναιόδωροι μαζί μου. Εγώ το είδα ως ταξίδι, που μπήκα κάπως και βγήκα από αυτό αλλιώς», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αν το έκανα ξανά, έχω σκεφτεί πώς θα μπορούσα να το απολαύσω περισσότερο και να κρατήσω μια απόσταση».

Όσο για τις αντιδράσεις του κοινού, την κριτική και την «ανθρωποφαγία», ένα φαινόμενο που είναι έντονο το τελευταίο διάστημα, η Νάντια Κοντογεώργη τόνισε πως είναι αντίθετη.

«Με ταράζουν κάπως αυτές οι πολύ έντονες αντιδράσεις. Παλιά συμμετείχα στις εντάσεις, τώρα προσπαθώ να απομακρύνομαι από αυτές. Όχι ότι κλείνομαι σε έναν δικό μου κόσμο, απλώς θυμίζω στον εαυτό μου να μην χάνομαι μέσα σε όλα αυτά», εξήγησε η ηθοποιός.

Για την οικογένειά της, τους γονείς της και τον αδελφό της που ανήκει στην κυβέρνηση, η ηθοποιός είπε: "Οι γονείς μου ανήκαν στη γενιά που θεωρούσαν ένα πτυχίο από κάποια επιστήμη ήταν αυτοπραγμάτωση. Το ότι ασχολήθηκα με το θέατρο ήταν η επανάστασή μου. Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με πολλές πολιτικές συζητήσεις. Πολύ κουραστικό! Ο πατέρας μου μας μεγάλωσε με την αρχή να έχουμε πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Ο αδελφός μου είναι ένας πολύ συγκινητικός άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη που αποφάσισε να προσφέρει μέσε από την πολιτική. Έχει δουλέψει πάρα πολύ και είναι στην κυβέρνηση για να προσφέρει. Είναι αδελφός μου, κάνει μια δουλειά όπως εγώ κάνω μία άλλη".

Τέλος γι' αυτούς που αναζητούν αν έχει παντρευτεί, η Νάντια Κοντογεώργη είπε: "Ποιανού; Γιατί το πατάνε αυτό οι άνθρωποι; Θα γεννηθούμε, θα παντρευτούμε, θα κάνουμε παιδιά και θα πεθάνουμε ευτυχισμένες που υπηρετήσαμε τον σύζυγο; Με έχει απασχολήσει πολύ στο παρελθόν ο γάμος, προσπαθώ να αποτινάξω αυτά που δεν είναι δικά μου".