Μαίρη Χρονοπούλου: «Είμαι καλά, δεν είμαι βαριά άρρωστη, για όνομα του Θεού, είναι απαράδεκτο»

Μαίρη Χρονοπούλου: «Είμαι καλά, δεν είμαι βαριά άρρωστη, για όνομα του Θεού, είναι απαράδεκτο»

Η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το νοσοκομείο στο debater.gr και τον Λάζο Μαντικό αναφορικά με τα δημοσιεύματα που γράφτηκαν για την περιπέτεια της υγείας της, αλλά και τα κακόβουλα σχόλια προς τον Σωτήρη Τσαφούλια και την παραγωγή του τρίτου κύκλου του «Έτερος Εγώ». Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν βρέθηκε στα Μέγαρα για να γυρίσματα της γνωστής σειράς.

«Είμαι προοδευτικά καλύτερα. Είμαστε ακόμη στο ψάξιμο. Δεν είμαι βαριά άρρωστη. Για όνομα του Θεού. Απλά έχω μερικά κατάλοιπα από τις περιπέτειες της υγείας μου και από το πολύ κάπνισμα. Μετά έχω την καρδούλα μου από τις πολλές ναρκώσεις που έχω υποστεί. Είμαι σε ένα υπέροχο κτίριο και δεν καπνίζω πια. Πώς κακοποιήθηκε η ασθένεια μου 8-9 μέρες μετά από τα Μέγαρα που είχα γύρισμα. Ότι έφταιξαν τα γυρίσματα του “Έτερος Εγώ”; Μα είναι απαράδεκτο. Πέρασα υπέροχα και βασιλικά στα γυρίσματα και είχα μεγάλη χαρά που συμμετείχα», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου.

Με τη φράση «Δε φοβάμαι τον θάνατο» ολοκλήρωσε την συνέντευξη.

https://www.youtube.com/watch?v=p0z27bWq7jY&feature=emb_title

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε ότι στα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ» στα Μέγαρα πέρασε υπέροχα και αυτό δεν είχε καμία σχέση, καθώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει είναι χρόνια, ενώ παραδέχτηκε ότι είχε παραμελήσει το τσεκ απ που έπρεπε να κάνει.

«Είχα παραμελήσει τον εαυτό μου και γι’ αυτό πήγα στο Σωτήρια» είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ ευχαρίστησε τον γιατρό της κ. Κουλούρη.

«Με εξετάζουν, δεν πεθαίνω, δεν έχω επιθανάτιο ρόγχο, δεν γύρισα με ασθενοφόρο από τα Μέγαρα. Είμαι μια χαρά» σημείωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=Uls0sAUZbm4