Τι κρύβουν Μάνος και Ρούλα; Υστερία στην Ελληνική τηλεόραση

Τι κρύβουν Μάνος και Ρούλα; Υστερία στην Ελληνική τηλεόραση

Μερικά κανάλια μπορεί και να αφιερώνουν 8 ώρες την ημέρα μιλώντας ουσιαστικά για τίποτα καινούργιο, απλά ανακυκλώνοντας ότι είναι ήδη γνωστό, αυτό όμως προκαλεί το ενδιαφέρον του κόσμου και τα κανάλια επιμένουν.

«Τι κρύβουν Μάνος και Ρούλα;»
«Η στάση του Μάνου είναι εντελώς αντίθετη από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη σύζυγό του. Η στάση αυτή δεν δείχνει έναν πατέρα που πενθεί για τα παιδιά του, όπως δεν έδειχνε και η ίδια η κυρία Πισπιριγκου στην κοινή τους συνέντευξη. Δεν ξέρω τι έχει αλλάξει μεταξύ τους. Εκείνο που μετράει μέχρι αυτή τη στιγμή είναι πως η βασική κατάθεση του λέει αλλά πράγματα. Μας έχουν μπερδέψει και οι δύο. Το “γιατί” το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Αυτός δεν έλεγε ότι θα νοικιάσει ένα σπίτι δίπλα στον Κορυδαλλό η δίπλα στη Θήβα για να είναι μαζί της; Τι άλλαξε στην διαδρομή της Ρούλας από την Πάτρα προς την Αθήνα και δήλωσε στον νομικό σύμβουλο που είχαν έως τότε, τον κύριο Λύτρα, ότι εκείνος θα είναι απέναντι; Στην κατάθεση του αυτό δεν προκύπτει. Τι κρύβουν και οι δύο;»

Η Μαλένα και η Ίριδα
Μάλιστα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος έθεσε ένα ερώτημα σχετικό με τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών: «Αυτή τη στιγμή μιλάμε όλοι για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, γιατί στα πλαίσια αυτού του θανάτου είναι προφυλακισμένη η κ. Πισπιρίγκου, φερόμενη ως το άτομο που προκάλεσε αυτόν τον θάνατο. Αν οι ιατροδικαστές αποδείξουν ότι τα άλλα δύο παιδιά έχουν ασφυκτικό θάνατο, θα ανταλλάξουν τακτική ο Μάνος και η Ρούλα; Τότε τι θα μας πουν; τότε οι νοσοκόμες προκάλεσαν αυτούς θανάτους;»