Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδουλίδης

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδουλίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε ο ηθοποιός και μουσικός, Γιώργος Χριστοδουλίδης, νικημένος από την ασθένεια ALS. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Ένωση Κύπριων Ηθοποιών, ενώ ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα ανήρτησε και ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος διατηρούσε μαζί του στενή φιλία.

O Γιώργος Χριστοδουλίδης γεννήθηκε στην Πάφο το 1969 και φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, όπου μεταξύ άλλων είχε συμφοιτητές τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Τόνι Δημητρίου και τη Στέλα Φυρογένη. Παρουσίασε στο νησί της Αφροδίτης μια σειρά από παραστάσεις πολιτικού καμπαρέ εποχής στο Bastione, το Αντωνάκης Μπαρ και το Εναλλάξ.

Συμμετείχε σε πολλές σειρές όπως "δέκα μικροί Μήτσοι", "Πάτερ ημών"," Στον αστερισμό της γραβάτας", "ροζ συννεφάκι". Ανέβασε, συνέθεσε και συμμετείχε σε ιδιαίτερα ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις όπως "Καμπαρέ", "Ιγκογκνιτο" , "Γεσθημανή" κ.α.

Στην δεκαετία του '90, ήταν το talk of the town στη νυχτερινή Αθήνα με μια νέα πρόταση διασκέδασης στο cafe Mercedes στην πλατεία Κολωνακιου.

Ένας ιδιαίτερος και αγαπητός άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Κύπρου αλλά και της Ελλάδος.