Όποιος κάνει το εμβόλιο δεν είναι άτρωτος, δεν είναι όμως και χαζός, αφού μειώνει τις πιθανότητες να νοσήσει βαριά

Όποιος κάνει το εμβόλιο δεν είναι άτρωτος, δεν είναι όμως και χαζός, αφού μειώνει τις πιθανότητες να νοσήσει βαριά

Αυτοί που αρνούνται να εμβολιασθούν μπορεί να έχουν κάνει στην ζωή τους και καμιά 20ριά εμβόλια και βρήκαν τώρα, σε συνδυασμό με την αντίσταση στον Μητσοτάκη να εκδηλώσουν την αντίθεση τους στον εμβολιασμό.

Οι ίδιοι καθημερινά παίρνουν εκατοντάδες τόνους φαρμάκων που παρασκευάζουν οι ίδιες εταιρείες τις οποίες κατηγορούν.

Μιλάμε για πραγματική παράνοια την οποία ενισχύουν, νομίζουν έξυπνα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης που μάλλον θέλουν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό για πάντα.

Όσο τα κρούσματα και τα θύματα ήταν χαμηλά η αντιπολίτευση δεν μιλούσε, έβγαινε κάπου κάπου, μια φορά τον μήνα και μας έλεγε πόσο ακροδεξιός είναι ο υπουργός υγείας, λες και αυτό επηρεάζει τα κρούσματα και γιατί δεν κάνει προσλήψεις στην υγεία.

Δηλαδή αν προσλάβει 50000 τέρμα ο καρκίνος, θα φοβηθεί και θα φύγει. Για να τα λέει βέβαια αυτά η αντιπολίτευση κάποιοι θα τα πιστεύουν, βέβαια αν πιστέψουμε και εμείς τις σφυγμομετρήσεις αυτοί είναι λιγότεροι από όσους δεν ασπάζονται αυτές τις απόψεις, αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Ο κορονωϊός δεν θα φέρει το ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης στην εξουσία, θα τους φέρουν οι εκλογές, όποτε γίνουν, αν πείσουν τον Ελληνικό λαό ότι είναι καλύτεροι από αυτούς που μας κυβερνούν.

Σημασία έχει ότι ζούμε σε μια χώρα όπου ο καθένας λέει ό,τι θέλει και αμφισβητεί την επιστήμη και τους παγκόσμιους φορείς υγείας και η κυβέρνηση είναι ανίκανη να ελέγξει τις ανεύθυνες δηλώσεις τύπου Πετράκου. Στην Ιρλανδία όμως σήμερα ο Υπουργός υγείας έκανε μήνυση στον Van Morrison o οποίος λέει ανάλογες μπούρδες αποκαλώντας βλάκα και ανίκανο τον Υπουργό και να δούμε πώς θα ξεμπερδέψει, εδώ είπαμε έχουμε δημοκρατία, ακόμα και οι δολοφόνοι 10 ατόμων μπορεί να μην προφυλακισθούν μέχρι να γίνει η δίκη. Έσφαξε ο άλλος την γυναίκα του και γράφει ο τύπος, τελικά δεν έπεισε ο δολοφόνος τους δικαστές και διέταξαν την προφυλάκιση του.

Τα κρούσματα ανεβαίνουν και μαζί με αυτούς που κάνουν την επανάσταση, μη γράψω τι, χορεύουν και οι υπόλοιποι τον χορό του Ζαλόγγου και κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει αύριο.

Το μόνο που ξέρουν είναι να λένε ότι τα παίρνουμε από τις φαρμακευτικές, δηλαδή τα παίρνει όλος ο πλανήτης και όλες οι κυβερνήσεις και οι μόνοι τίμιοι είναι το 3-5% που παρασύρει και τους υπόλοιπους, γιατί όταν ακούμε εμείς του εμβολίου ότι υπάρχει ο τάδε κίνδυνος αν εμβολιασθείς, όλο και φοβόμαστε ότι μπορεί να τύχει και σε εμάς, όλοι οι άνθρωποι φοβούνται, μόνο όσοι έχουν άγνοια του κινδύνου αδιαφορούν.

Κώστας Ζουγρής