Πέθανε η Jessica Walter γνωστή από το Play Misty For Me

Πέθανε η Jessica Walter γνωστή από το Play Misty For Me

Aρκετά χρόνια πριν από την Glenn Close και το Fatal Attraction, μισό αιώνα πριν η Jessiwa Walter είχε παίξει παρεμφερή ρόλο στην ταινία του Clint Eastwood στην οποία ακούγεται και το First Time Ever I Saw Your Face.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Jessica Walter έφυγε από τη ζωή στα 80 της χρόνια.

Η υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες ηθοποιός, ήταν γνωστή, μεταξύ άλλων, για την εμφάνισή της στις ταινίες Play Misty for Me, Grand Prix και The Group, αλλά ο ρόλος που αγαπήθηκε από τον κοινό ήταν εκείνος της Lucille Bluth στην κωμωδία Arrested Development, ενώ δάνεισε τη φωνή της και για τον χαρακτήρα της Malory Archer στη σειρά κινουμένων σχεδίων του FX, Archer.

Η Γουόλτερ υπηρέτησε επίσης ως δεύτερη Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Screen Actors και ήταν εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Βραβείων Σωματείου Ηθοποιών, για πάνω από μια δεκαετία.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γουόλτερ πέθανε στον ύπνο της. Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, τα social media έχουν γεμίσει μηνύματα από συνεργάτες, φίλους και θαυμαστές της, που εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.