Ένα δράμα: Τι έγραψε σε σημείωμά του ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε

Ένα δράμα: Τι έγραψε σε σημείωμά του ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου που αυτοκτόνησε

Ο κορωνοϊός έχει επιπτώσεις σε κάθε επίπεδο της καθημερινής μας ζωής, προσοχή μην τον υποτιμάτε και μην ακούτε τους ανεύθυνους αμφισβητίες που αγνοούν την παγκόσμια πραγματικότητα.

"Είμαι ένας αποτυχημένος. Δυσφήμησα το γηροκομείο. Δεν τα κατάφερα. Απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς. Με νίκησε ο κορονοϊός". Το συγκλονιστικό σημείωμα του ιδιοκτήτη του γηροκομείου.

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων στον Άγιο Στέφανο που έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 41χρονος ιδιοκτήτης του γηροκομείου που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο άφησε δίπλα του ένα σπαρακτικό σημείωμα στο οποίο έγραφε μεταξύ άλλων τα εξής: "Είμαι ένας αποτυχημένος. Δυσφήμησα το γηροκομείο. Δεν τα κατάφερα. Απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ ξανά κανείς. Με νίκησε ο κορονοϊός. Δεν ήμουν καλός καπετάνιος, τη δουλειά μου τη λάτρεψα, αλλά κόλλησα και εγώ".

Ο θάνατος του άνδρα αποδίδεται σε αυτοκτονία με κυνηγετική καραμπίνα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα του βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, είχαν γίνει δύο τεστ για τον ιό, τη δεύτερη φορά, μάλιστα, με δική του πρωτοβουλία, αφού την πρώτη δεν εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα.

Θετικές στον ιό είχαν εντοπιστεί δύο εργαζόμενες και μία ηλικιωμένη τρόφιμος της δομής. Ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου, ήταν ένας άνθρωπους που αγαπούσε την ευθύνη και έμεινε μάλιστα έγκλειστος 65 μέρες στο γηροκομείο προσπαθώντας να προστατεύσει τους ηλικιωμένους και να διασφαλίσει ότι όλα τα μέτρα τηρούνται.

Ο θάνατος του 41χρονου ανακοινώθηκε με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του γηροκομείου στο facebook.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος έκανε δύο rapid test. Προχθές Τρίτη, το πρωί, έκανε το πρώτο τεστ και ήταν αρνητικό. Το δεύτερο έγινε το μεσημέρι και βγήκε θετικό. Τότε ήταν που ο 41χρονος Δημήτρης Καμπανάρος θόλωσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πήρε μία καραμπίνα και έβαλε τέλος στη ζωή του. Την καραμπίνα την είχε αγοράσει όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του, γιατί όπως έλεγε ήθελε να μπορεί να προστατεύσει τη μητέρα του που έμεινε μόνη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 41χρονος άφησε πίσω του χειρόγραφο σημείωμα, από το οποίο προκύπτει ότι «χρέωσε» στον εαυτό του το γεγονός ότι κόλλησε τον ιό. Ένιωθε ότι ήταν υπεύθυνος απέναντι στους ηλικιωμένους που φρόντιζε και ότι δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να νοσήσει ο ίδιος. Όταν είδε το τεστ και διαπίστωσε ότι είναι θετικός στον ιό ένιωσε, όπως λένε άνθρωποι με τους οποίους μίλησε λίγο πριν το απονενοημένο διάβημα, ότι πρόδωσε τους ηλικιωμένους.

Μιλώντας στο mega το απόγευμα της Τετάρτης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων, Στέλιος Προσαλίκας, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο-υπόδειγμα υπευθυνότητας απέναντι στους ηλικιωμένους.

Συλλυπητήρια από τον δήμαρχο Διονύσου
Ακολουθεί συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»

Πηγή: 247news