Πέθανε η Χάιδω Τραϊφόρου, κόρη της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου

Πέθανε η Χάιδω Τραϊφόρου, κόρη της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου

Μια θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Ο πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ έκανε γνωστό πως η θετή κόρη της Σοφίας Βέμπο και του Μίμη Τραϊφόρου έφυγε από τη ζωή όμως ακόμα δεν έχει κηδευτεί καθώς δεν έχει αναλάβει κάποιος να κινήσει τις διαδικασίες.

Η εμβληματική τραγουδίστρια και ο θρυλικός ποιητής, στιχουργός και συγγραφέας είχαν υιοθετήσει τη Χάιδω όταν εκείνη ήταν τεσσάρων ετών.

Μαζί με την είδηση του θανάτου της Χάιδως Τραϊφόρου, ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωστοποίησε και μια ακόμα απώλεια, αυτή της ηθοποιού, Γοργούς Χρέλια.

«Δυο θλιβερές αποχωρήσεις έγιναν σήμερα γνωστές στο Σωματείο μας των Ηθοποιών…Η τραγουδίστρια και ηθοποιός Χάιδω Βέμπο Τραϊφόρου, η θετή κόρη της μεγάλης μας Βέμπο εδώ και κάποιες μέρες δεν είναι στην ζωή και δεν έχει κηδευτεί αφού κάνεις δεν έχει αναλάβει ακόμα, και η Γοργώ Χρέλια , της μεγάλης οικογένειας των μπουλουκτζήδων των Χρέληδων, η όμορφη και μπριόζα ηθοποιός που άφησε την σφραγίδα της στον ελληνικό κινηματογράφο του 60…Φεύγουν οι παλιές γενιές και καλοτάξιδες να είναι…Θα μείνουν χαραγμένοι στην μνήμη μας με αγάπη», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτηση του.