Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ έχασε και στην Τούμπα

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ έχασε και στην Τούμπα

Δεν τα κατάφερε o ΠΑΟΚ

Αμέσως μετά την σέντρα του γκολ του Ελ Καντουρί, η Κράσνονταρ βγήκε στην επίθεση και κατάφερε να σκοράρει για το 1-2! Πρώτα ο Βιλένα σούταρε, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως αυτή έφτασε στον Καμπελά που προ κενής εστίας έκανε το 1-2.

Οι Ρώσοι είχαν όλες τις απαντήσεις απέναντι στον δικέφαλο του Βορά, ήταν πιο τυχεροί αλλά και πιο έτοιμοι στα κρίσιμα σημεία του ματς και μετέτρεψαν το όνειρο της συμμετοχής για πρώτη φορά στους ομίλους σε εφιάλτη για τον ΠΑΟΚ.

Μια προσπάθεια που μοιάζει πλέον… στοιχειωμένη για την ελληνική ομάδα, η οποία κάθε φορά που έχει ραντεβού με την ιστορία, φαίνεται ασυνεπής. Παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ για 70 λεπτά ήταν ψύχραιμος, με πλάνο και καλή τακτική προσέγγιση, ψάχνοντας το γκολ με ηρεμία και υπομονή, ήρθε το αυτογκόλ του Μιχαηλίδη στο 73′ για να βάλει την Κράσνονταρ σε θέση οδηγού.

Κι όταν ο ΠΑΟΚ βρήκε απάντηση και ισοφάρισε γρήγορα με τον Ελ Καντουρί (77′); Θαρρείς και οι θεοί του ποδοσφαίρου έχουν βάλει σκοπό να… τσακίσουν ψυχολογικά τον ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους του.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Βιλένα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά ο Καμπελά που ακολουθούσε δεν μπορούσε να αστοχήσει σε κενή εστία για το 1-2 που έβαζε οριστική ταφόπλακα στα όνειρα του ΠΑΟΚ.

Η Ελλάδα μένει και πάλι με έναν εκπρόσωπο στους ομίλους του Champions League, τον Ολυμπιακό, η Κράσνονταρ θα βρεθεί για πρώτη φορά ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης, ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κλήρωση για τους ομίλους του Europa League, συνεχίζοντας εκεί τη φετινή ευρωπαϊκή του παρουσία.

In.gr