Ο Γιάνης Βαρουφάκης προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Γιάνης Βαρουφάκης προτείνει τη Μάγδα Φύσσα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Μάγδα Φύσσα είναι η πρόταση του ΜέΡΑ25 για την Προεδρία της Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής του κινήματος Γ. Βαρουφάκης

Σε σχετικό μήνυμά του ο κ. Βαρουφάκης, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Αντί για συστημικό λειτουργό ή παροπλισμένο πολιτικό, που ήταν μέρος του προβλήματος, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρόσωπο που συμβολίζει την ενότητά μας εναντίον κάθε μορφής βίας και εκμετάλλευσης.

Το ΜέΡΑ25 κρίνει πως δεν υπάρχει πρόσωπο που να μπορεί να συμβολίσει καλύτερα την ενότητα που απαιτούν οι καιροί από τη Μάγδα Φύσσα – την γυναίκα που, χωρίς να το επιδιώξει, σήκωσε και σηκώνει μόνη της το βάρος του αγώνα για την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, εξελισσόμενη από μητέρα σε πολιτικό πρόσωπο που ενώνει χωρίς να υποκύπτει.

Το ΜέΡΑ25 δεν έχει την κοινοβουλευτική δύναμη που απαιτείται για την προώθηση της υποψηφιότητας της Μάγδας Φύσσα. Αν όμως βουλευτές άλλων κομμάτων συνυπογράψουν την υπερκομματική μας πρόταση, ένα δυνατό μήνυμα στο πλαίσιο της λαϊκής ενότητας και του ανθρωπισμού θα έχει σταλεί»