Αυτοκτόνησε σε ηλικία 45 ετών ο δημιουργός της Ugly Betty

Αυτοκτόνησε σε ηλικία 45 ετών ο δημιουργός της Ugly Betty

Νεκρός σε μοτέλ στο Μαϊάμι βρέθηκε ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς Ugly Betty, Silvio Horta.

Ο ίδιος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοπυροβολήθηκε σε ηλικία 45 ετών, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Silvio Horta έκανε πολλές επιτυχημένες σεζόν διασκευάζοντας την κολομβιανή σαπουνόπερα Yo Soy Betty, La Fea με πρωταγωνίστρια στην αμερικανική της έκδοση την America Ferrera, από το 2006 έως 2010.

Ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία με πυροβόλο όπλο
Νεκρός σε ηλικία 45 ετών βρέθηκε ο Silvio Horta στο διαμέρισμά του στο Μαϊάμι. Σύμφωνα με το «Variety», ο θάνατος του γνωστού κινηματογραφιστή οφείλεται σε αυτοκτονία με πυροβόλο όπλο, ωστόσο, εκπρόσωποί του, αν και επιβεβαίωσαν τον θάνατό του, αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα αίτια.

Το «Ugly Betty» προβλήθηκε για τέσσερις σεζόν από το 2006 ως το 2010. Η Αμέρικα Φερέρα δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της ίδιας με τον Silvio Horta. «Το ταλέντο του και η δημιουργικότητά του έφεραν σε εμένα και πολλούς άλλους τη χαρά και το φως» έγραψε η Φερέρα, η οποία ενσάρκωσε την Betty Suarez.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ στις 28 Σεπτεμβρίου 2006 στον τηλεοπτικό σταθμό ABC. Η ιστορία παρακολουθεί τη ζωή της καθόλου εντυπωσιακής, αλλά καλόκαρδης Μπέτι Σουάρεζ, και την δουλειά της στο περιοδικό μόδας «Mode».

Η «Ugly Betty» διαφοροποιείται αρκετά από τις άλλες δεκαπέντε σειρές, που βασίζονται στο ίδιο σενάριο του Φερνάντο Γκαϊτάν, ανάμεσά τους και η ελληνικής παραγωγής «Μαρία η άσχημη» και η μεξικάνικης παραγωγής «Άσχημη που έγινε όμορφη». Εκτός από τις σημαντικές αλλαγές στο σενάριο και τους διαφοροποιημένους χαρακτήρες, η «Ugly Betty» είναι εβδομαδιαία σειρά, ενώ οι άλλες σειρές που βασίζονται στη «Betty la fea» είναι καθημερινές.