Κυβέρνηση/αντιπολίτευση νομίζουν ότι έπιασαν το Joker, ένα απέραντο καφενείο η χώρα

Κυβέρνηση/αντιπολίτευση νομίζουν ότι έπιασαν το Joker, ένα απέραντο καφενείο η χώρα

Καρτερικά περιμένουμε το τέλος της κρίσης εδώ και περισσότερο από 7 χρόνια και αντί όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας να ενωθούν από την αρχή μήπως και μπει τέλος στον εφιάλτη που αγγίζει όλο και πιο πολλές οικογένειες, αυτοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα θα λυθούν με κινηματογραφικό τρόπο.

Ένα απλό θέμα που σε όλες τις πολιτισμένες χώρες θα λυνόταν με ένα τσουχτερό πρόστιμο στους κινηματογράφους που δεν εφαρμόζουν τον νόμο, αποτελεί σήμερα το talk of the town που παρακολουθούν παίρνοντας το μέρος του ενός ή του άλλου, ανάλογα με τις πολιτικές τους προτιμήσεις.

Εμείς δεν δίνουμε δεκάρα για το Joker, είναι απλά μία ταινία, καλή ή κακή, ανάλογα τα γούστα του καθενός.

Η ζωή μας όμως είναι πραγματική και αλλάζει εδώ και χρόνια μόνο προς το χειρότερο. Αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί, όπως όμως προσπαθούσε και η προηγούμενη η οποία 'ετοίμασε το φαγητό' που μας σερβίρει η τωρινή κυβέρνηση πάντα με τον φόβο μη χάσει τον έλεγχο και η αντιπολίτευση βέβαια περιμένει γιατί ξέρει ότι έτσι και γίνεις εξουσία, κάποτε θα ξαναγυρίσεις.

Έτσι δεν γινόταν για χρόνια με το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, εναλλαγή στην εξουσία.

Ο Έλληνας βασικά δεν αγαπάει τους νόμους, τον ενοχλούν' θίγουν τα δημοκρατικά του πιστεύω', θέλει τα αγόρια του μάγκες από 5 χρονών και τα κορίτσια του, αλήθεια πώς θέλει τα κορίτσια του; Μάλλον με μια καλή δουλειά και ένα καλό γαμπρό.

Δεν μας ενδιαφέρει το Joker που ήλθε και θα φύγει σε μερικές εβδομάδες, μας ενδιαφέρει η κακομοιριά μας που σαν τσιμπούρι έχει μπει στο DNA μας.

Όσοι δεν ανήκουν σε κάποια συντεχνία, δηλαδή οι απλοί εργαζόμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες, είναι 'πεθαμένοι'

Εμείς είμαστε με τον Batman και όχι με το σύστημα που διογκώνει την σημασία μιας ταινίας.

Κώστας Ζουγρής