Δύο ελληνικά νησιά στους 10 πιο όμορφους προορισμούς για το 2019

Δύο ελληνικά νησιά στους 10 πιο όμορφους προορισμούς για το 2019

Στη λίστα με τα δέκα νησιά για διακοπές βγαλμένες από καρτ ποστάλ κατέταξε το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure δύο ελληνικά νησιά, σε άρθρο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες.

Στο άρθρο του, το περιοδικό Travel + Leisure αναφέρει ότι, παρά το γεγονός πως η Μύκονος είναι το ελληνικό νησί που αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς, η Μήλος έχει πολύ πιο ενδιαφέρουσα ιστορία αλλά και εξαιρετικές παραλίες.

Όσον αφορά την Πάρο, το ηλεκτρονικό περιοδικό κάνει λόγο για ένα νησί “με τη γοητεία της Μυκόνου αλλά όχι την τρέλα που επικρατεί”. Προτρέπει τους αναγνώστες του να εξερευνήσουν την εκκλησία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής που βρίσκεται στην πρωτεύουσα του νησιού και χρονολογείται από τον 4ο αιώνα π.Χ. αλλά και την παραλία “Κολυμβήθρες”, μια παραλία που η ιδιαίτερη μορφολογία της είναι αδύνατο να αφήσει αδιάφορους όσους την επισκεφθούν. Στο άρθρο περιλαμβάνονται επιπλέον αρκετά αγαπημένοι και δημοφιλείς προορισμοί όπως το Μπαλί, οι Μαλδίβες, οι Μπαχάμες, το Βανκούβερ και το νησί Ουακίκι στη Νέα Ζηλανδία αλλά και νησιά όπως τα συμπλέγματα των Εβρίδων στη Σκωτία και των Αζορών στην Πορτογαλία και η Τασμανία.

Πηγή: https://www.coastalliving.com/travel/best-european-islands-2019