Οριστικό «μαύρο» στο Mega – Τέλος και από την συνδρομητική πλατφόρμα

Οριστικό «μαύρο» στο Mega – Τέλος και από την συνδρομητική πλατφόρμα

Το MEGA δεν θα εκπέμπει πλέον ούτε από τη Nova, η οποία μάλιστα έβγαλε και σχετικό μήνυμα, ενημερώνοντας τους συνδρομητές της. H προβολή του καναλιού σταμάτησε τα ξημερώματα, τη στιγμή που τελείωνε ένα επεισόδιο της σειράς "Φόνος χωρίς ταυτότητα".

Tα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου έπεσε μαύρο στη συχνότητα του MEGA μετά από 29 χρόνια ζωής του καναλιού, έπειτα από απόφαση του ΣτΕ αλλά όσοι είχαν συνδρομητικό σπίτι τους, εξακολουθούσαν να βλέπουν το κανάλι και τις σειρές του.

Το MEGA δεν θα εκπέμπει πλέον ούτε από τη Nova, η οποία μάλιστα έβγαλε και σχετικό μήνυμα, ενημερώνοντας τους συνδρομητές της. H προβολή του καναλιού σταμάτησε τα ξημερώματα, τη στιγμή που τελείωνε ένα επεισόδιο της σειράς «Φόνος χωρίς ταυτότητα».

Αναλυτικά το μήνυμα: «Η Nova ενημερώνει τους συνδρομητές της ότι, κατόπιν επιστολής του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), είναι υποχρεωμένη, από το Νόμο, να διακόψει τη συνδρομητική δορυφορική μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος Mega. Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/11/2018».

Αναλογικά «μαύρο» είχε πέσει στην συχνότητα του Mega που εξέπεμπε μέσα από την πλατφόρμα της DIGEA τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου. Το «Μεγάλο Κανάλι» σταμάτησε να εκπέμπει μετά από 29 χρόνια λειτουργίας του.

Σχεδόν εννέα λεπτά μετά τις 2.00 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου έπεσε το «μαύρο» στο Mega.

Με μια ανακοίνωση μόλις 54 λέξεων η Digea ανακοίνωσε την Παρασκευή το τέλος μετάδοσης όλων των προγραμμάτων του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνδρομητικές πλατφόρμες (Vodafone, Cosmote) θα συνεχίσουν να μεταδίδουν το πρόγραμμα του Mega, διότι το ΕΣΡ δεν ζήτησε από αυτούς να το κατεβάσουν.

Θολό είναι το τοπίο σχετικά με το εάν θα πέσει «μαύρο» τελικά στις 28 Οκτωβρίου στο MEGA, καθώς το μεσημέρι του Σαββάτου κυκλοφόρησε η πληροφορία σχετικά με αίτημα αναστολής εκτέλεσης της απόφασης για διακοπή του σήματος το οποίο φέρεται να κατέθεσε η Τηλέτυπος.