ΑΕΚ, πρώτη στο πρωτάθλημα και συμπεριφορά, τα έσοδα από τα εισιτήρια στα θύματα της Δ. Αττικής

ΑΕΚ, πρώτη στο πρωτάθλημα και συμπεριφορά, τα έσοδα από τα εισιτήρια στα θύματα της Δ. Αττικής

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μάρκο Λιβάγια η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Πλατανιά και ανέβηκε στην κορυφή της Super League μετά από 12 αγωνιστικές στη Super League.

Μετά τον Παναθηναϊκό, ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε 2 γκολ κι εναντίον των ουραγών του πρωταθλήματος, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Ένωσης και σαφώς έστειλε το μήνυμά του στον Χιμένεθ ότι η ενδεκάδα πρέπει να ξεκινά από εκείνον. Τα έσοδα της αναμέτρησης (περίπου 115.000 ευρώ) θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Η ΑΕΚ δυσκολευόταν να βρει τον τρόπο να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Πλατανιά, μέχρι που ο Λιβάγια άνοιξε (και με δόση τύχης) το σκορ στο 39΄ κι απλούστευσε τα πράγματα για την ομάδα του στο υπόλοιπο του αγώνα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Κροάτης έκανε το 2-0 (49΄) με φοβερό βολέ και ουσιαστικά «καθάρισε» με την υπόθεση νίκη. Από το σημείο εκείνο η ΑΕΚ κυριάρχησε ολοκληρωτικά και στο 63΄ πέτυχε άλλο ένα γκολ, αυτή την φορά με την κεφαλιά του Μπακασέτα μετά τη σέντρα του Λόπες.

Στο 79΄ ο Παναγιώτης Κονέ σημάδεψε το δοκάρια με κεφαλιά χάνοντας την ευκαιρία να σκοράρει μετά από πολύ καιρό.
Ικανοποιημένοι αποχώρησαν από το γήπεδο οι περίπου 10.000 φίλαθλοι που συνεισέφεραν απόψε σε ιερό σκοπό, καθώς τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν προς ενίσχυση των πληγέντων της Δυτικής Αττικής.

Βέβαια, υπήρξαν πολλοί που αγόρασαν εισιτήριο χωρίς να βρεθούν σήμερα στο ΟΑΚΑ. Συνολικά διατέθηκαν 20.586 και τα χρήματα που θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό είναι 114.345 ευρώ.

Πηγή; Ναυτεμπορική

Η ομάδα μας σας περιμένει να γίνετε μέλος https://www.facebook.com/groups/30868186536/