Αυτοκριτική και συγκέντρωση ζήτησε ο Ουζουνίδης

Ο Ουζουνίδης στην ΑΕΚ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του αυτοκριτική και συγκέντρωση στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, στη διάρκεια της ομιλίας του με αφορμή την εικόνα των «πρασίνων» στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα.

«Θεωρώ απαράδεκτο να έχουμε τόσο διαφορετική εικόνα στους αγώνες μακριά από την έδρα μας. Ο καθένας από σας πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του, να κάνουν όλοι την αυτοκριτική τους και να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και το ίδιο συγκεντρωμένοι όχι μόνο στα ντέρμπι, αλλά σε όλα τα εκτός έδρας ματς», είπε στους παίκτες του.

«Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε γκολ σε κάθε εκτός έδρας ματς, ενώ στη Λεωφόρο κρατάμε το μηδέν. Είναι απαράδεκτο και αναπίτρεπτο να χάνουμε τις περισσότερες μομοναχίες και τις δεύτερες μπάλες εκτός έδρας. Αυτό δείχνει, πέρα από τακτικές και πρόσωπα, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα συγκέντρωσης και νοοτροπίας. Αυτό δεν μπορώ να το ανεχτώ, πλέον», συνέχισε.

Και κατέληξε: «Είστε οι ίδιοι παίκτες που νικήσατε τον Ολυμπιακό, οι ίδιοι που δεν νικήσατε τη Λαμία και χάσατε στην Τρίπολη. Άρα, δεν είναι ότι δεν μπορείτε, αλλά ότι το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο το ίδιο σε όλα τα ματς και αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και με κάνει έξω φρενών».

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες την άποψή τους για το θέμα. Οι περισσότεροι παραδέχτηκαν ότι η εικόνα και η βαθμολογική συγκομιδή μακριά από την Λεωφόρο είναι δυσανάλογη με τις δυνατότητές τους, όπως και πως το πρόβλημα έγκειται κυρίως στη συγκέντρωση και τη διαφορετική αγωνιστική νοοτροπία μακριά από την έδρα τους.

Πηγή: Ναυτεμπορική