Τα μπαράζ με την Κροατία και η οργή του Σκίμπε για την FIFA

Τα μπαράζ με την Κροατία και η οργή του Σκίμπε για την FIFA

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα πλέι οφ με την Κροατία ξεκίνησε από σήμερα, με τη συγκέντρωση των διεθνών, την πρώτη προπόνηση στον Άγιο Κοσμά και τις πρώτες... δηλώσεις του Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος εμφανίστηκε οργισμένος για την αυθαίρετη τιμωρία του Κώστα Μανωλά από την Παγκόσμια Συνομοσπονδία.

«Η FIFA ορισμένες φορές παίρνει κάποιες "ειδικές" αποφάσεις. Κι αυτή είναι "ιδιαίτερη". Δεν ξέρω πως αποφασίστηκε κάτι τέτοιο. Προηγούμασταν 2-1 επί της Κύπρου και στα τελευταία λεπτά, κάθε ομάδα σε όλο τον κόσμο, αφού απέμεναν δευτερόλεπτα θα έλεγε στους παίκτες της να πάρουν κίτρινη κάρτα. Όλες οι ομάδες κάνουν καθυστερήσεις», δήλωσε στα ΜΜΕ.

«Έτσι έγινε και με τον Μανωλά, πήρε κάρτα και δεν έπαιξε με το Γιβραλτάρ. Και τώρα η FIFA αποφάσισε μετά από τέσσερις εβδομάδες να τον τιμωρήσει για κάτι που κάνουν όλοι οι παίκτες. Αυτό που έκανε η FIFA δεν ήταν σωστό», συμπλήρωσε ο Γερμανός εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Πάντως, ο Σκίμπε εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι διεθνείς θα εμφανιστούν έτοιμοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των δύο συναντήσεων. «Θα είμαστε έτοιμοι, δουλεύουμε δυο χρόνια γι΄ αυτά τα παιχνίδια. Θα παίξουμε κόντρα στην Κροατία που έχει μια καλή ομάδα αλλά και εμείς θα παλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε στην διάθεσή μας για την πρόκριση», είπε.

Αγωνιστικά, στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι, Καρνέζης, Γιαννιώτας, Μήτρογλου και Παπασταθόπουλος, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή ως απόψε το βράδυ.

Ατομικό πρόγρμαμμα ακολούθησαν οι Τοροσίδης, Κουρμπέλης (ενοχλήσεις στο γόνατο), Ρέτσος (ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, υποβλήθηκε σε μαγνητική με αρνητικό αποτέλεσμα), ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν όσοι διεθνείς αγωνίστηκαν χθες με τις ομάδες τους.

Πηγή: Ναυτεμπορική