Όλο το Χόλιγουντ μιλά για... τη συμφωνία-μαμούθ των Kardashians!

Όλο το Χόλιγουντ μιλά για... τη συμφωνία-μαμούθ των Kardashians!

Σε 30 χρόνια, όπως στα πολιτικά μυστικά θα μας αποκαλύψουν ενδεχομένως αν δέχθηκαν επίθεση από τους παραγωγούς τους.

Τo τελευταίο εικοσιτετράωρο τα αμερικανικά μίντια κάνουν λόγο για μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες τηλεοπτικές συμφωνίες και υπογραμμίζουν την κυριαρχία των Kardashians που θα κρατήσει βάσει συμβολαίου πλέον μέχρι το 2020.

Η διάσημη οικογένεια των ριάλιτι και των social media ανανέωσε τη συμφωνία της με το κανάλι E! και το σόου «Keeping Up With the Kardashians» πήρε το πράσινο φως για τρία ακόμη χρόνια. Έχοντας ήδη ολοκληρώσει δέκα χρόνια προβολής και ολοκληρώσει 13 σεζόν, το ριάλιτι που έκανε διάσημες με τα μικρά τους ονόματα τις Kim, Khloe, Kourtney, Kendall, Kylie και φυσικά τον ''εγκέφαλο'' πίσω από όλο αυτό, την μαμά-μάνατζερ Kris Jenner και έχει προβληθεί σε 167 χώρες συνεχίζει και κάνει τις πρωταγωνίστριές του κατά πολύ πλουσιότερες.

«Γιορτάσαμε πρόσφατα τη 10η χρονιά με τις Kardashians στο E! Είμαστε στον αέρα για 13 άκρως επιτυχημένες σεζόν του franchise καθώς και 11 spinoffs και ο 14ος κύκλος ξεκινάει σύντομα» δήλωσε εκπρόσωπος του δικτύου προσθέτοντας πως οι πρωταγωνίστριες παραμένουν ένα σημαντικό κομμάτι της οικογένειας του καναλιού και πως ανυπομονούν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα χρόνια.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία 100 εκατομμυρίων δολαρίων αν και το ΤΜΖ ισχυρίζεται πως το ποσό έφτασε τα 150 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα δε με το ίδιο δημοσίευμα, το 50-60% του ποσού αυτού μοιράζονται οι Kim, Kourtney και Khloe. Όσο για την Kris λέγεται πως αμείβεται με το 10% από την συμφωνία που έχει κάνει κάθε κόρη της, 15 εκατομμύρια ατομική αμοιβή και έχει επιπλέον λαμβάνει ένα ποσοστό από τα έσοδα του σόου ως συμπαραγωγός.

Πηγή: Καθημερινή