Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν λόγο για «χούλιγκαν» στον χώρο των αποδυτηρίων, ενώ μιλούν για «υπόκοσμο» στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

«Ζήσαμε απόψε το τελευταίο επεισόδιο της "εξυγίανσης", της παράνομης διοίκησης της ΕΠΟ, του κυρίου Κουτσοκούμνη.
Της παρέας η οποία έχει διαλύσει το ποδόσφαιρο από την Α' μέχρι την Γ' Εθνική Κατηγορία και φυσικά δεν θα σταματούσε στο Κύπελλο... Ζήσαμε απόψε την "εξυγίανση" των διαιτητών, οι οποίοι προκαλούν την κοινή γνώμη.

 

Ζήσαμε σήμερα την "εξυγίανση" των χούλιγκανς, οι οποίοι αλώνιζαν στον αγωνιστικό χώρο, έφτυναν και έβριζαν ποδοσφαιριστές. Των χούλιγκανς, οι οποίοι ανενόχλητοι, κατά δεκάδες, αλώνιζαν στα αποδυτήρια, έβριζαν και απειλούσαν, υπό την αδράνεια της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ζήσαμε τους δραστήριους παρατηρητές, οι οποίοι αντί να ασχοληθούν με τη δουλειά τους και με τα έκτροπα, προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα! Θα είναι τυφλοί;

 

Η "εξυγίανση" των λαθραίων, του υποκόσμου και των στοιχηματζήδων πηγαίνει, δυστυχώς, το ποδόσφαιρο στη Γ' Εθνική. Εκεί όπου ανήκουν αυτοί, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για όσα συνέβησαν.

 

Καληνύχτα σας...»

 

Πηγή: Ναυτεμπορική