Η Γιουβέντους έβαλε την Μπαρτσελόνα στην θέση της

Η Γιουβέντους έβαλε την Μπαρτσελόνα στην θέση της

Με τον Πάουλο Ντιμπάλα να κάνει το... ματς της ζωής του η Γιουβέντους νίκησε με 3-0 την Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League στο Τορίνο.

Σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκρισή της στους ημιτελικούς της διοργάνωσης απόκτησε η «Βέκια Σινιόρα» μετά το αποψινό αποτέλεσμα, καθώς στη ρεβάνς της 19ης Απριλίου, στο «Καμπ Νόου» η «Μπαρτσα» θα πρέπει να κάνει άλλη μία μεγάλη ανατροπή για να περάσει στην επόμενη φάση.

Σαφώς και η Γιουβέντους δεν έχει καμία σχέση με την Παρί κι από πλευράς «φανέλας», αλλά και «ειδικού βάρους» ως ομάδα. Το υπέρ της 3-0 είναι πάρα πολύ δύσκολο να ανατραπεί την επόμενη εβδομάδα και, πλέον, έχει τη μεγάλη ευκαιρία για να συνεχίσει στη διοργάνωση αντί των Καταλανών που απέδειξαν ότι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση (προέρχονταν από ήττα και στην Primera division από τη Μάλαγα).

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος σε ρόλο... Μέσι πέτυχε και τα δύο γκολ των «μπιανκονέρι» στο 7΄ και 22΄ με εξαιρετικά σουτ. Στο δεύτερο μέρος ο Κιελίνι «υπέγραψε» τον θρίαμβο των πρωτοπόρων της Serie A (55΄) και, πλέον, βρίσκονται «αγκαλιά» με το «εισιτήριο» για την τετράδα.

Πηγή: Ναυτεμπορική