Άνοιξε η γέφυρα στο Ρίο-Αντίρριο, πώς είναι η κατάσταση

Άνοιξε η γέφυρα στο Ρίο-Αντίρριο, πώς είναι η κατάσταση

Συνεχίζονται τα προβλήματα λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και του παγετού, κυρίως σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένουν οι μετεωρολόγοι.

Προβλήματα, σε περιορισμένη κλίμακα, εντοπίζονται και στο οδικό δίκτυο της Αττικής, καθώς η λεωφόρος Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ, παραμένει κλειστή από χθες το βράδυ.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί επίσης, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου, αλλά και στην περιφερειακή οδό Ελευσίνας - Θήβας, από το ύψος των Βιλίων.

Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται και στη Θεσσαλονίκη, όπου η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου.

Άνοιγε η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου
Στην κυκλοφορία δόθηκε λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, η οποία είχε κλείσει το πρωί, λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση της γέφυρας θα παρακολουθείται στενά, καθώς αν χρειαστεί, θα ληφθούν εκ νέου προληπτικά μέτρα για την ασφάλεια οδηγών και επιβατών.

Προβλήματα στη δυτική Ελλάδα

Διαρκή μάχη για να κρατήσει ανοικτούς τους δρόμους δίνει από χθες, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος. Προβλήματα, λόγω της έντονης χιονόπτωσης, παρατηρούνται σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο των περιφερειακών ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Δεδομένου ότι τα καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες, η περιφέρεια καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, δίχως τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Πηγή: naftemporiki.gr