Ο Πέρι Φάρελ χτυπά τον Ντέιβ Ναβάρο στη σκηνή, σε σόου των Jane's Addiction

Η συναυλία των Jane's Addiction στη Βοστώνη το βράδυ της Παρασκευής (13 Σεπτεμβρίου) ολοκληρώθηκε όταν ο τραγουδιστής Perry Farrell ήρθε σε αντιπαράθεση με τον κιθαρίστα Dave Navarro στη σκηνή. Κάποια στιγμή ο frontman έριξε μια γροθιά στον συμπαίκτη του.

Πλάνo από τη συναυλία στο Leader Bank Pavilion δείχνει τον Ναβάρο να παίζει σόλο κατά τη διάρκεια του "Ocean Size", του 11ου τραγουδιού στο σετ, όταν ο Φάρελ περνάει και σπρώχνει θυμωμένος τον Ναβάρο. Οι δυο τους ανταλλάσσουν λόγια με τον κιθαρίστα να προσπαθεί να συγκρατήσει τον Farrell, αλλά ο τραγουδιστής ρίχνει μια γροθιά στον Navarro που τον χτυπά στο πάνω μέρος του κορμού του.

 

Οι άνδρες ασφαλείας και ο μπασίστας Eric Avery αρπάζουν τον Farrell και τον σέρνουν στα παρασκήνια, με το σόου να τελειώνει απότομα. Ο Navarro, ο Avery και ο ντράμερ Stephen Perkins (ο οποίος γιόρταζε τα γενέθλιά του την Παρασκευή το βράδυ) τελικά φτάνουν στο μπροστινό μέρος της σκηνής και καληνύχτισαν το πλήθος.

 

Φέτος σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η πλήρης κλασική σύνθεση των Jane’s Addiction περιοδεύει εδώ και 14 χρόνια, με τον Navarro να επιστρέφει στο συγκρότημα νωρίτερα φέτος μετά από μια μακρά μάχη με τον COVID. Έλειπε από το συγκρότημα όταν ο Έιβερι επανήλθε στη σύνθεση το 2022.

Video Url

 

Video Url