Bruce Springsteen : Αποκαλύψεις για την υγεία της συζύγου και μουσικού συνοδοιπόρου του

Photo by Wikimedia Commons

Η Patti Scialfa αποκάλυψε πως διαγνώστηκε πριν από καιρό με πολλαπλό μυέλωμα

Είναι επί μακρόν η σύζυγος του ""Αφεντικού" αλλά και μέλος του συγκροτήματος του E Street Band. Στο νέο ντοκιμαντέρ "Road Diary : Bruce Springsteen and the E Street Band", η Patti Scialfa μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Scialfa δήλωσε στο ντοκιμαντέρ : 

"Είναι κάτι που επηρεάζει το ανοσοποιητικό μου σύστημα, επομένως πρέπει να προσέχω τι επιλέγω να κάνω και που επιλέγω να πάω. Κάθε τόσο, συμμετέχω σε μια δυο συναυλίες και τραγουδάω μερικά τραγούδια στη σκηνή, κάτι που είναι μια απόλαυση. Είναι μια νέα πραγματικότητα και είμαι εντάξει με αυτή". 

Η διάγνωση του μυελώματος έγινε το 2018. Η Patti Scialfa είναι μέλος των E Street Band από το 1984, ενώ έγινε σύζυγος του Bruce Springsteen επτά χρόνια αργότερα. 

Το πολλαπλό μυέλωμα είναι ένας τύπος καρκίνου του αίματος που επηρεάζει κύτταρα τα οποία είναι τύπος λευκών αιμοσφαιρίων που βρίσκονται στο μυελό των οστών. Τα κύτταρα αυτά βοηθούν το σώμα να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις παράγοντας αντισώματα.